Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

GimleSag

Kjøpe ny sykkel

Hei!

Har lenge hatt lyst på en sykkel, men hver gang jeg er i "byen" og handler har jeg ikke tid, og når jeg først vil ut å sykle, vel... så har jeg ikke sykkel... Men nå har jeg flyttet inn i leilighet, og både jeg og samboeren min har sykkelavstand til både jobb og skole, så nå finnes det ingen annen vei.

Jeg har lyst på en sykkel som kan brukes til lengre trimturer på asfalt, samtidig som jeg skal bruke den til skole. Men regner med at de aller fleste sykler kan brukes til det... Aner ikke om jeg må ha terreng-, hybrid- eller landeveissykkel. Jeg vil ha hydrauliske skivebremser og har et budsjett på 4-5000kr, men kan selvsagt strekke meg litt om drømmesykkelen koster litt mer. Nå er jeg ikke oppdatert på om det er vanlig med utfordrende sykkelstier i de fleste byer, og om jeg da trenger en sykkel som også kan brukes i ulendt terreng, men det hadde iallefall vært gøy!

Har sett litt på desse syklene:

DBS Intruder T6

Big Nine Viper XT 16

Og evt denne litt dyrere om den er veldig anbefalt:

White XC 275 Lite 16

Håper noen kan hjelpe meg :-) Takk for svar.

1
2 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Denne nakamura hybridsykkelen har jeg, og jeg bruker den veldig ofte.. har egen sykkel for lange turer, men denne kan jeg bruke til skolen. Er 2000 over ditt budsjett, men den er virkelig å anbefale. Det kommer an på om du har lyst til å investere i en skikkelig bra sykkel.

2

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...