Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Paris - Nice 2017 Etappe 2 Rochefort - Amilly

Mye vind og regn med tendenser til sludd og snø i dag. Feltet er allerede splittet i diverse vifter, selv om hovedvindretningen er bakfra mesteparten av veien.

Avsluttes med 2x lokal runde i Amilly området og en rett-fram-spurt som det normalt ville lukte Kittel av i Juli. Han er sjelden sterkest i dritvær. Jeg tipper det blir spurt fra redusert felt / liten gruppe og at Demare er vanskelig å stoppe. Kristoff og Greipel bør også ha gode sjanser. Bouhanni skal også greie dette men tåler han været? Det gjorde han ikke i går.

1
45 svar

45 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Felice_Gimondi

Disse er rapportert i frontgruppa:

Degenkolb, Kristoff, Gallopin, Greipel, Alaphilippe, Kittel, Gorka Izaguirre, Roosen Wynants, Demare, Molard, Sarreau, Lursenko, Laporte, Lemoine, Barguil, Oomen, Swift, Bennett, Smukulis.

2

glitteringprizes

Ser ut som det er kamp om bakhjulet til Kristoff i dag...

1

glitteringprizes

Bedre enn jeg hadde forventet av Kristoff i dag egentlig. Overraskende svakt av Greipel, virker ikke som han er i form for tiden.

1

voldsmann

Men det var det altså ikke. Perfekt for ham.

1

All-Equal

Greit at han var kald og kjørt i dag, men lukta litt "sittende spurt". Burde jo være perfekt for Kristoff. Forhold ekvivalent med nord-jæren og knallhard kjøring. Kanskje ikke rart at vi fikk en underdog som vinner.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...