Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tour de France 2021

Jeg skriver ikke noe interessant åpningsinnlegg, men jeg veit at noen av dere smartinger kan gjøre det uten å referere til haisommer. Velkommen skal dere være.

1
600 kommentarer
Trådvisning
Hele diskusjonen

Trehjulssykkel

Nå ligger etappeprofilene ute. Er 8 helt flate etapper uten noe som helst av utfordringer. Også har vi de de to første etappene som heller ikke byr på noe særlig annet enn motbakkeavslutninger. Og bare 3 bruddetapper.

Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke legger inn noen utfordringer på flere av de flate etappene, noe ala en Cipressa-stigning før mål.

Jeg kommer til å ringe Christian snarest og forklare min misnøye.

1

Hvale90

Jeg kommer til å ringe Christian snarest og forklare min misnøye.

Bra du kommer etter. Jeg har vært ASO-hater hele mitt liv.

1

KongOlav2

Halve Frankrike er jo temmelig flatt. Trekker man en strek diagonalt fra sørvest til nordøst, er det ikke mange vanskeligheter og stigninger til venstre for den streken. Men er tildels enig med deg. Det burde iallfall vært nede i 5-6 helt flate etapper. Og litt flere etapper hvor det er åpent om det ender opp massespurt, bruddseier eller spurt i et litt redusert hovedfelt.

Og i tillegg burde fjelletappene vært bedre designet. Igjen er det veldig lagt opp til action i noen få km før mål. Litt sånn som Vueltaen. Nye steder og "innovasjoner" i Touren går ofte på å asfaltere noen få km på toppen av stigning som har vært brukt tidligere og forlenge denne litt med et ekstra bratt parti på toppen.

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Tennis

Tennis

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...