Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

All-Equal

Fremtiden

Hei, sykkelelskere, er dette slutten på diskusjonene? Den lille time outen de tok for å fikse litt har ikke gjort særlig utslag på brukervennligheten her på vgd.

-hjerte-

6
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

All-Equal Ukjent for meg:(

Du er fri til å finne ut hvilken diskusjon du vil delta på . Jeg bruker google til finne frem når jeg ikke er kjent med ting. Ofte litt leting, og anvende forskjellige ord, så dukker ting opp etterhvert. Google, duck duck eller andre søkesystemer er gull verdt for den som vil finne frem på nett.

2

Dette har jeg brukt i alle år: terrengsykkelforumet Selv om der står terreng, så tar omfatter forumet ALT :)

1

Likte blandingen av fag og godsinnet sarkasme her, selv om det var få som bidro jevnt gjennom året. Var ikkr blant de mest aktive selv. Tråden 'sykkelprat' var og nyttig for oss som sykler selv utenom å følge med på proffsirkuset.

Nei, selv ny pers på vo2max-beregning på garmin her om dagen veier ikke opp for dette. For er endelikt. Tror jeg skrev mitt første innlegg på vgd, da innenfor politikk, for over 15 år siden, da med en annen bruker. Føler at vi mister en dimensjon her.

1

Jeg har lenge febrilsk prøvd å finne den siden alle gamle VGDere har migrert til. Men jeg mistet linken og husker ikke siden. Kan noen gi et hint som hva den het. Og her må VG slutte med den flaue sensuren. Om jeg vil diskutere hva andre forum heter og dere sensurerer det, så er det brudd på ytringsfrihet. Ta dere sammen VG. Det vil være det samme som at VG forbyr DB og nevne VG i deres avis.

1

Lignende innlegg

Laster...