Sykkel esc

Innlegg

Sykkel

DOeS

Hvorfor Offroad? - Bysykkel

Hei til dere som ikke er så sporty!

Jeg syns det er så dårlig utvalg i sykkeltyper! Det må da være mange her som ikke sykler i terrenget. Hvorfor da Offroad?

Jeg kom tilfeldigvis over en herlig sykkel på OBS! Buskerud Storsenter, en alldeles flott sykkel i sort, både med dynamo, baklys, pumpe og skjermer og gammeldags sykkelsete med skikkelige fjærer. En skikkelig klassisk sykkel. Jeg kjøpte den på flekken! Nå har jeg brukt den i hele sommer, og er veldig fornøyd.

Jeg sykler med rett rygg (som en prest), veldig behagelig. Prisen var ikke avskrekkende heller. Kan anbefales, og skulle ønske det var bedre utvalg i klassiske sykler!

DOeS

Ps. Jeg har ikke aksjer i sykkelfabrikken, eller annen økonomiske fordeler.

1
3 svar
Axis Er det noe slikt du tenker på? http://www.cyclingnews.com/photos.php?id=photos/2004/nov04/randwick06/041106p2 Det er ingenting i veien med klassiske sykler. Bestefaren min har en o...

Hei Axis!

Jeg kom ikke inn på den linken du oppga. Men en klassisk sykkel er sikkert en slik som din bestefar sykler på til kirka.

Det er nettopp det jeg mener at vi som ikke sykler utenfor allfarvei trenger ikke ofroader. Jeg tør påstå at de færreste kjører ute i terrenget. Det jeg mener er at det er alt for dårlig utvalg i vanlige bysykler, som jeg tror de fleste egentlig har behov for. "Moderne" hva er det? Ikke nødvendigvis en terrengsykkel, vel? Det burde vel også produseres "moderne" bysykler?

Tar jeg feil?

DOeS

Ps. Jeg er imponert over din bestefar!

1

Lignende innlegg

Laster...