Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Svisj vs. Mess-TV vs. Sonen

Hva foretrekker du?

1
5 svar

5 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Zinedine05

Svisj

MessTv

Sonen

1

Noob_Saibot

Jeg rangerer det slik:

1. Mess-TV 2. Svisj ----------------- 3. Sonen

Sonen spiller så mye jall at jeg blir fysisk kvalm.

1

AlexanderK

Sonen er jo det samme som TV-shop. De står og maser om de teite mobiltelefonene sine og hvor bra de er hele tida. Det er kjedelig. Dessuten er de i overkant barnslige.

Svisj er helt greit å svisje innom for å se om det er noe bra musikk der. Men det er vel bare Metal-Svisj jeg kan gidde å se på i mer enn 10 minutter. De samme sangene går jo om-og-om-og-om igjen hele tida. Akkurat som på feks Voice. Så det er OK i noen få minutter. Litt underholdende er det jo å le av trailersjåførene som skryter av bilene sine hele tida. Og de patetiske og selvmedlidende folka som "savner noen å være glad i" eller "kjeder seg". De kan vel finne på noe da? Komme seg ut sammen med noen venner eller noe.

Mess-TV går det an å se på noen ganger, for de klarer faktisk å snakke om litt ting som kan være litt interessant noen ganger. Men det kommer veldig an på hvem som sitter med trynet sitt på skjermen min.

Felles for alle er at det er helt unødvendig å sende inn meldinger dit. Man får ikke sagt noe fornuftig der uansett. Da kan man like godt skrive her.

1

Noob_Saibot

Er det bare vi som er våken?

1

AlexanderK

Det skal du ikke se bort i fra. Jeg har lest masse bok. Jeg er ganske trøtt, så jeg skal sove snart.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...