Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Joey og svogeren

Så tilfeldigvis Joey på tirsdag og da dukket faren til Micheal opp. Ironisk nok er jo dette samme skuespilleren som ble brukt som Eddie i Venner for Livet. Eddie flyttet som kjent inn hos Chandler da Joey flyttet ut i sesong 2 og viste seg å være rimelig gal. Merkelig at Joey ikke drar kjensel på galningen... :) Uansett burde de klart å caste en skuespiller som ikke er benyttet i en annen rolle tilknyttet serien tidligere.

1
9 svar

9 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

barometer

Eeh..det var meningen. Joey er jo fortsatt Joey. Det ville vært underlig om han byttet foreldre fordi han flyttet fra NY.

1

barometer

Ooops, blingsa. Sorry. Glem forrige innlegg. Trodde Eddie var faren til Joey, for det var siste episode jeg så. Jeg har nettopp stått opp, og øya er ganske groggy. Moralen er: Aldri gå inn på diskusjonsforum før du er våken.

Barometer.

1

apples

Joey er nok ikke den beste serien som er laget og jeg tror at de fleste som ser på den også så på Friends. De burde derfor absolutt valgt en annen skuespiller - sjansen er stor for at mange av oss vet hvem 'Eddie' var.

Med fiskene sine. Tror han hadde fisker. Og en caps...

1

RLMA

Måtte le litt av det ja, men de prøvde jo å leke litt smart de produsentene til Joey ved å sette skjegg på Eddie, genialt. Hvem kunne vel se at det var han, han hadde jo skjegg? Her snakker vi grundig arbeid. Hørte noe sånt som at serien kanskje skulle legges ned, er det sant? Den er helt greit å se på liksom, selv om det til tider ikke er morsomt i det hele tatt.

1

melbye81

RLMA skrev: Hørte noe sånt som at serien kanskje skulle legges ned, er det sant? ----------- Den er lagt ned De har ikke sndt en episode i USA siden begynnelsen av Mars. Før det hadde den vært på pasue siden desember. De har fortsatt 8 episoder som er produsert å vise, men ingen vet når de kommer på TV i USA. . TV2 viser den første av disse 8 nå på tirsdag, og jeg håper de fortsetter å vise disse episodene til alle er vist. DVS at norge kommer til å bli ferdig før USA-.

1

Infiniteno

1

Mjerka_18

enig

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...