Nye VGD er lansert! Mer informasjon

J***a Cæsar.....!

Synes det går litt for langt/ over grensen nå....!

1
137 svar

137 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

FabrizioMiccoli

Jaja, Carlos busta Julian. Nå blir det action. Kommer Julian med hagla montro?

Superfantastiske O'Store Sergej SuperBarbarez, Supermann fra Mostar, måtte han leve evig.

1

beckham2

Hvorfor ringer hun ikke politiet fra jobben? Eller i det minste snakker med Svein og ber han gjøre det? Faen, han spurte jo henne om det var noe galt til og med...

1

beloeng2

Fordi Julian er hjemme med Carlos.

1

weetzie

beloeng2 skrev: Fordi Julian er hjemme med Carlos.

Men hun kan jo bare ordne så politiet kommer etter at hun kommer hjem, burde ikke være så vanskelig...?

1

torgeb

Hvis Benedicte kontaktet politiet, kunne Julian bare tatt på seg sitt sjarmerende ytre, og sagt at det hadde klikka for Benedicte. Juan har jo ikke peiling på hva som skjer, og ville støtte Julian. Hadde blitt ord mot ord. Og siden Benedicte ikke tør å la Juan være alene med Julian, hadde hun uansett måtte blitt boende. I verste fall kunne Julian fått foreldreretten. Muligens har Benedicte noen blåmerker etter appelsinene å vise fram?

1

Thelma_

torgeb skrev: "...Juan har jo ikke peiling på hva som skjer, og ville støtte Julian."

---

Akkurat dèt tykkjer eg er rart. Kor gammal er Juan Carlos no, 11-12 år? Rart at han ikkje merkar at alt ikkje er som det skal heime, når han blir holdt heime frå skulen og mora går rundt mørbanka heile tida.

1

Harrytass

torgeb skrev: Hvis Benedicte kontaktet politiet, kunne Julian bare tatt på seg sitt sjarmerende ytre, og sagt at det hadde klikka for Benedicte. Juan har jo ikke peiling på hva som skjer, og ville støtte Julian. Hadde blitt ord mot ord. Og siden Benedicte ikke tør å la Juan være alene med Julian, hadde hun uansett måtte blitt boende. I verste fall kunne Julian fått foreldreretten. Muligens har Benedicte noen blåmerker etter appelsinene å vise fram?

Appelsin i en sokk gir lite eller ingen blåmerker som med såpestykke i et håndkle. Dette er triks man kan lære i militæret. Hvis man har en seriøs tropp og en slapp f... skaffer troppen mye kolektiv straff. Er dette en måte og "si i fra på" ingen merker ingen bevis. Dette kan nok avdekkes ved medisinsk undersøkelse, skader må det jo bli. Nå ser ikke jeg på HC så jeg kan ikke uttale meg om det ble slått i ansiktet.Noe som vil gi blåmerker.

Dette gjør j...lig vondt, da jeg og noen kompisser testa det ut etter litt for mye alkohol, ha sett litt for mye jackass og deretter full metall jacket. AU AU AU AU AU Tro meg det blir ikke noe særlig merker. Så hvis denne Juliankarakteren Gjorde dette på dama så begynner dem og lære folk litt vel mye f... du kan gjøre mot andre og slippe unna med det.

1

Hysteria3

Hva er egentlig Daphnes agenda? Hvorfor vil hun at familien skal støte ut minstesøster?

1

jonas

"Hysteria3 skrev: Hva er egentlig Daphnes agenda? Hvorfor vil hun at familien skal støte ut minstesøster?"

Hun og han eldstebroren flytta jo tilbake til resten av familien slik at de to sammen med Liv og Storm skulle kunne ta seg av Thea. Hvis familien støter ut lillesøster kan hun og typen flytte tilbake i leiligheta for seg selv. Så kan hun vel kontrollere han mye lettere.

1

neror

Rart at tv2 sender cæsar i dag.konne vært fridag i dag.

1

beckham2

Miggie: Hva slags fakter er det de gjør da? Jeg er nok litt mer sjenert enn normalen, klarer ikke å prate til folk uten at de har åpnet en samtale, men gjør de det, går praten som en lek, hvertfall hvis det er personer jeg har noe til felles med... Har stor interesse for fotball, men vil ikke si at det er min ENESTE interesse, har mange kunnskaper om diverse temaer... Kan jeg ha det?

1

Miggie

beckham2 skrev: Miggie: Hva slags fakter er det de gjør da? Jeg er nok litt mer sjenert enn normalen, klarer ikke å prate til folk uten at de har åpnet en samtale, men gjør de det, går praten som en lek, hvertfall hvis det er personer jeg har noe til felles med... Har stor interesse for fotball, men vil ikke si at det er min ENESTE interesse, har mange kunnskaper om diverse temaer... Kan jeg ha det? ______________________________________

Faktene som de kan ha er at de virker litt mere sjenerte enn normalt, gjør fakter med fingrene sine, gjør uvaner som å ikke spise skikkelig osv... Seff er det der veldig individuelt... Og så er de veldig naive da, en god del av dem...

Han tidligere kompisen min som har aspberger var også sånn, snakket mest til folk som han hadde noe til felles med, nå snakker han med folk om alt.

Det kan hende du kan ha det... Men det bør du undersøke nærmere, altså. Med en lege eller noe.

I så fall lykke til! :)

1

beckham2

Miggie: Spurte min tidligere psykolog om jeg hadde det en gang... Hun mente at jeg ikke hadde det da...

1

Miggie

Og når det gjelder Daphne...

Synes det er bra at hun er med i serien, selv om man hater henne og får lyst til å... Ja, dere skjønner meg, men det er bra, det beviser at det finnes psykopater, at ikke bare menn nødvendigvis er det. Og det er ikke for å være kvinnediskriminerende.

Men, hun går litt over grensa nå...

Og hva er egentlig vitsen med at Benedicte skal bli sammen med sin mann for at han så skal bli voldelig?? Kunne ikke det vært en lykkelig slutt da?? Stakkars Carlos...

1

Armyman

bare håper juni blir kjørt på av en buss snart jeg, hun er ufattelig teit og kjedelig å se på om dagen! hun har jo ikke bare mistet hukommelsen, hun har jo blitt fullstendig tilbakestående! drittkjedelig!

daphne og scott er de kuleste! skikkelig onde :-)

_________________ Just my two cents...

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...