Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Gammel detektime

Noen som husker en detektime fra bkanskje slutten av 70 tallet begynnelsen av 80 tallet. Den handlet om en politidame som jeg mener het Maggie. HUn jobbet alene og var hovedpersonen i serien. Hun hadde mørkt hår og krøller. Jeg var vel 7, 8, 9 år den gangen så jeg bare at jeg snek meg inn i gangen og sto og tittet der uten at foreldrene mine visste det. Den gangen syntes jeg såklart det var en spennende serie, men kanksje ikke den dag i dag.

Noen som husker den på disse vage opplysningene mine ? ----You see, I suffer from short term memory loss, it runs in my family, or at least I think it does---------

1
6 svar

6 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

lyngunner

Maggie Forbes. Serien het Gentle Touch, og jeg husker ikke hva den het på norsk. Dama ble spilt av ei som heter Jill Gascoine. Men hun jobbet ikke alene.

http://www.screenonline.org.uk/tv/id/976412/index.html

1

dory33

Ja det var det ! Takk lyngunner. Mon tro om den er mulig å laste ned....Må sjekke det...

1

SlagelseFH

Var det bare en dame med?

1

dory33

Hehe, det var sikkert flere enn hun damen. Hun jobbet vel på en politistasjon, men det var hun som var hovedpersonen. Kan ikke huske om hun hadde noen medhjelper eller assistent a la Harry Klein :) Hun var noe 1 betjent eller noe sånt... Maggie (Claire ? husker ikke etternavnet men mener kanskje det var noe med C ?)

1

MotherF67

Cagney & Lacey?

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...