Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg blir forbanna

Hvordan i all verden har den langhåra gjøken i "skaperen" gjort seg fortjent til 300000 kr? Her har vi hatt mennesker som har kommet med revolusjonerende ideer og oppfinnelser, men hvem kommer på tredjeplass? Jo, en tulling som hverken har en oppfinnelse eller et produkt. Han skal lage snowboardklær mot hasj, sier han, men kan ikke designe klær, og har ikke peiling på økonomi. I tillegg nekter han å høre på råd fra andre som har mer peiling enn ham selv. Det er jo på forhånd dømt til å bli en gedigen fiasko. At markedet for et slikt produkt er minimalt hjelper jo heller ikke. Hvem faen vil gå med et et slikt prektig klesmerke? Omtrent alle jeg kjenner har røykt hasj, og ihvertfall de som står på snowboard.

Hvis det blir en neste sesong skal jeg melde meg på med en ide med sokker mot vold. Den ideen er minst like god, så jeg forventer en topplassering.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

lampe

Kom han virkelig videre?! Jeg så på èn episode og det første jeg tenkte når han presenterte "produktet"/greia/tanken/hjerneløsheten sin var at han kom til å ryke på hue og ræva ut med en gang.

Vi kan joine forces, jeg melder meg på med ideen fingerbøl mot støv.

1

FuriousStyles

Det er jo det som er problemet i dette programmet og som gjør det hele latterlig å se på. Gode ideer kan ikke vinne fordi dommerne foretrekker ideer som har "gode baktanker".

Sats på Stopp vold ideen din neste sesong, så kommer du garantert langt!

1

JoeMoe

Hvem som helst kan jo si at "merket mitt er mot dop". Jeg synes det forsåvidt er en god idé, men dersom den skal ha noe for seg, ville jeg råde han til å la en liten prosent av salget gå til en organisasjon som hjelper narkomane, og som arbeider for å stoppe rekruttering til narkotikabruk.

Da kunne han bruke dette i markedsføringen, og dersom folk da spurte "Greit nok - DU er mot dop, men hvorfor skal jeg kjøpe klærne dine av den grunn?" så kunne han svare at noe av pengene går til forebyggende og hjelpende arbeid.

Da hadde han hatt TO grunner til å selge klærne; at de snowboarderne som gikk med dem ville være positive rollemodeller, OG at det faktisk også ville gå til en god sak. I tillegg til hans eget design da, selvsagt.

Slik det er NÅ, får jeg nesten inntrykk av at han hadde idéen til klær, men trengte en "catch phrase" for å selge dem, og dermed ble det 'mot narkotika'. Men dette kunne han altså rette på.

1

Nyana

Æ syntes du har en kjempeide!

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...