TV-program

SirOwen

Sara & Selma Tv2

Vad tycks?

Tror jeg kanskje dropper denne fremover, ble litt for tynt.

Robert Gustafsson var imidlertid et friskt innslag.

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Robert Gustafsson var imidlertid et friskt innslag.

Enig, gir det litt mer tid før jeg skiper det...

1

Jeg synes det hele ble noe vel krampaktig, er vi ikke morsomme? Skolmen jr. har ikke det samme talentet for humor som pappa Jon, Hege Schøyen er jo bra da, men tror ikke dette er en serie jeg kommer til å følge veldig lenge.

1

Det er vel først fremst og manuset som sviktet. Med gode manusforfattere og med Hege Schøyen og Robert Gustavsson på laget kunne det jo blitt bra.

1

Uten at jeg har sett programmet i kveld, hvem var det som produserte og sto bak Mot i Brøstet, Karl & Co, og det der Martin-kjøret. Var vel ikke nødvendigvis TV 2 som sto bak produksjonen (var vel selskapet til Tore Ryen), men det vitner jo om at vurderingsevnen og gangsynet ofte er helt feiljustert. Til tross for at i hvert fall førstnevnte serie ble en enorm suksess.

Så jeg blir egentlig overrasket over at man kan bli overrasket over at TV 2 tar inn slikt.

1
notlob Uten at jeg har sett programmet i kveld, hvem var det som produserte og sto bak Mot i Brøstet, Karl & Co, og det der Martin-kjøret. Var vel ikke nødvendigvis TV 2 som sto bak produ...

Uten at jeg har sett programmet i kveld, hvem var det som produserte og sto bak Mot i Brøstet, Karl & Co, og det der Martin-kjøret. Var vel ikke nødvendigvis TV 2 som sto bak produksjonen (var vel selskapet til Tore Ryen), men det vitner jo om at vurderingsevnen og gangsynet ofte er helt feiljustert. Til tross for at i hvert fall førstnevnte serie ble en enorm suksess.

Tore Ryen stod bak Mot i brøstet og Karl & Co, men var ikke involvert i Hos Martin og denne nye serien. Men regissøren har tidligere jobbet med alle nevnte seriene.

1

Hadde tenkt til å sjekke ut dette, men det gikk i glemmeboken. Gikk jeg glipp av noe? Digger Hege Schøyen. Noen som kan oppsummere litt kort hva slags humor det brukes mest av - og om det er noe særlig morsomt?

1
Bibelnissen Hadde tenkt til å sjekke ut dette, men det gikk i glemmeboken. Gikk jeg glipp av noe? Digger Hege Schøyen. Noen som kan oppsummere litt kort hva slags humor det brukes mest av - og...

Gikk jeg glipp av noe? Digger Hege Schøyen. Noen som kan oppsummere litt kort hva slags humor det brukes mest av - og om det er noe særlig morsomt?

Glipp av noe? Neeeeeiiii.

Digger Hege Schøyen? Understandable.

Hva slags humor? Krampaktig.

Særlig morsomt? Neeeeeiiii.

2

Hater når det skal forklares hvordan relasjonene mellom karakterene er ned til minste detalj i løpet av de første ti minuttene av en serie.

Synes Gustafsson, Schøyen og Andreassen klarte seg bra her, men manuset er ikke mye å rope hurra for akkurat.

Enig i at Skolmen ikke er noe særlig god komiker. Var dog litt morsom i "En god nummer to" med en karakter som passet mer til hans teatralske stil.

1

Det var premiere på denne serien ja. Men har endelig fått sett den, courtesy sumo. Hva skal man si? I utgangspunktet faktisk en veldig god ide. En kvinne som bor sammen med broren sin og bikkja, hvor det flytter inn en leietaker og med eksmann og datter like i nærheten. Dette er ikke dume greier.

Jeg har aldri fått det der kicket for Robert Gustafson. Syns han er masende. Hege Schøyen er jo trygg, og gjør en god jobb. Skolmen viser vel at han kommer fra teateret. Det var mye av det teatralske i han. Man vet vel hva man får med Marit Andreassen og hun skuffer naturligvis ikke. Så casten totalt sett holder mål.

Så er det manus. Her var det veldig, veldig ujevnt. Endel var faktisk top notch, mens annet kunne ha vært skrevet på en russerevy. Det er noe russe-aktig "cheap thrills" over setninger vedr. eks-mannen at "han blir tilfredstilt, eh tilfreds". Men manuset på slutten var jo veldig god.

Men jeg tror jeg skal gi serien litt mer albuerom. For dette er en serie som virkelig kan ta av.

1

Sara og Selma debuterte med over 400 tusen seere. Jeg personlig tror at de vil miste endel til neste program. Ikke at det var ræva, men det var ikke helstøpt, det var mer av mangel på bedre ord halvstøpt. Så får man se om programmet er på vei opp eller ned.

1

Anbefaler heller den nye serien til Gustafsson.

Premiere på TV4 førstkommende søndag kl 20.00.

2

Dette er teaterhumor på tv. Det funker bare ikke. De spiller teater. Det er det jeg sitter å tenker på, ikke teksten eller hva som skal være morsomt. Vanskelig dette her. Er nesten bare ironi og sarkasme som fungerer.

Men revyhumor på tv fungerer ikke nå, og har aldri gjort det.

1

Førsteinntrykket kan oppsummeres med ett ord: Masete.

1

Håper det kommer en sesong 2 noe jeg personlig tror det blir.

1

Hei, en venn av meg ønsker seg "sara og selma" til jul. Det er da snakk om sesing 1. Noen som vet hvor jeg kan få kjøpt den? :)

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...