TV-program

kansas00

QuizDan

Etter å ha sett igjennom en "halv omgang" med NRKs nye lørdagssatsning må jeg si jeg lurer på hva statskanalen driver med. Dette har overhodet ingen underholdningsverdi og hører vel egentlig best hjemme på en pub plant ølglass og høylydt prat. Seerne geleides trygt igjennom programet av dan børge. Pluss til NRK der for å ha gitt lørdagsjobben til en fjellstø programleder, etter gjentatt forsøk på å bruke programledere fra barnetv-avdelingen i nrk til å lede helgeunderholdningen. Det hjelper desverre ikke på programmet. Programet er like spennende som når familien har spørrekonkuranse med spørreboka som følger med norsk ukeblads påskeutgave. Med noen unntak så virker spørsmålene også å være ganske enkle for folk med rimelig greie allmennkunnskaper. Kan ikke fri meg helt fra å få litt kontrapunktfølelsen av dette.. og programmet hadde vel best gjort seg på en helt annen dag enn lørdag.

1
17 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Ikke mer enn tidtrøyte dette... Ganske slapt konsept - og ikke noe som gir skikkelig spenning.

Og spørsmålene varierer fra banale til halvvanskelige. Dessuten er de kjedelige.

At sistemann nå røyk ut fordi han trykte feil tyder på at teknikken også ødelegger.

Terningskast 2.

1

Hvis dette er nivået til de beste quizerne i Norge skal jeg jaggu melde meg på NM. Bedrøvelige saker, men det var sikkert rundt millionen som så på dette også. Dan Børge kan jo gjøre hva som helst, gamlisene skifter jo ikke kanal uansett.

1

Programmet var ikke noen veldig stor høydare,men å delta gjennom nettsiden økte opplevelsen noe.Fikk 42 av 54 poeng,føler det var ganske brukbart,samtidig som at det er rom for forbedringer de kommende lørdager(kommer defintivt ikke å sette himmel og jord for å se dette hver lørdag ;-)). Med tanke på at lagene ikke fikk de alternativene vi fikk til rådighet,synes jeg absolutt nivået var høyt,særlig i vinnerlaget;Tryve Grans skiskole.

1

Begynt å lure tidlig på nivået hvis disse quizlagene var blant norges beste og presterte å svare feil på de veldig enkle oppvarmingsspørsmålene.. Sånn som at "er larry mullen jr. bassist i bandet u2".

1
Johninho2 Hvis dette er nivået til de beste quizerne i Norge skal jeg jaggu melde meg på NM. Bedrøvelige saker, men det var sikkert rundt millionen som så på dette også. Dan Børge kan jo gjø...

Hvis dette er nivået til de beste quizerne i Norge skal jeg jaggu melde meg på NM.

Det er bare å melde seg på. :-) Spørsmål og svar fra de siste norgesmesterskapene finner du her, så du kan jo sammenligne deg med de beste på de individuelle spørsmålene. Har selv deltatt i de siste årene og man opplever at man bommer på ganske mye som man egentlig kan. I år var det 18 minutter til rådighet i hver omgang i den individuelle konkurransen.

Dessuten må du gjerne bli med på Vahlleys quizer her på forumet. Jeg kan i hvert fall si at de som hevder seg i toppen der (hvor googling og det å være rask er viktige elementer) er sjanseløs mot de beste i NM.

Ellers er jeg enig i at dette ikke er noe særlig godt tv-program.

1
kansas00 Begynt å lure tidlig på nivået hvis disse quizlagene var blant norges beste og presterte å svare feil på de veldig enkle oppvarmingsspørsmålene.. Sånn som at "er larry mullen jr. b...

Det er forskjell på hva man synes er enkelt. ;-) Jeg hadde ikke vært sikker. Jeg kan for øvrig si at de to finnmarkslagene nok er ganske langt unna å være i norgestoppen. De har da heller aldri deltatt i NM. Skulle man tatt ut lagene utelukkende basert på kvalitet, ville det blitt svært mange oslolag (noe det vel er nå også...).

1
Johninho2 Hvis dette er nivået til de beste quizerne i Norge skal jeg jaggu melde meg på NM. Bedrøvelige saker, men det var sikkert rundt millionen som så på dette også. Dan Børge kan jo gjø...

Hvis dette er nivået til de beste quizerne i Norge skal jeg jaggu melde meg på NM.

Vel, det er bare å prøve seg. Kan bekrefte at i allefall flere av deltakerne på kveldens vinnerlag er sinnsykt gode.

Når det gjelder programmet forøvrig, så var nok dette nokså traust som lørdagsunderholdning, og mange vil nok sikkert synes det var litt tørt. Ren kunnskapskonkurranse, og ingen kjendiser eller spesielle krumspring. Synes selv det var ok, men forventer ikke at QuizDan blir den store lørdagsvinneren blant folk flest i høst.

1

Etter helt ok program dette. Fint å ha en erfaren programleder for en gangs skyld og ikke disse barnehageonklene som det har vært tradisjon med i det siste.

1

Etter å ha sett igjennom en "halv omgang" med NRKs nye lørdagssatsning må jeg si jeg lurer på hva statskanalen driver med.

Åh, det sitter vel en million nordmenn å ser på dette, livredd for å slå over på TV2 i tilfelle de skulle finne noe de likte der.

Jeg har aldri skjønt hvorfor Tande-P og Dan Børge trekker over en million med de dølle lørdagsprogrammene sine. Det er jo så fantastisk hjernedødt mye av det. Sitter vel en del inngrodde NRK-fanatikere som skal se på kanalen uansett og lar seg lure til å tro at alt er kvalitet fra den kanalen.

Nå er i grunn lørdagen en elendig TV-kveld i Norge uansett hvilken kanal man velger i grunn, så for min del stopper TV-tittingen etter fotballkampene.

1

skal stille et lag fra svalbard (longyearbyen ?). Regner med det må finnes mange glupe folk på øya der.

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...