TV-program

noah

Positivt overrasket over TV Norge!

Jeg må¨bare si at med de programmene TV Norge leverer om dagen er de faktisk et reelt alternativ til TV2! De må jo snart ligge likt med TV2 når det gjelder markedet, hvis ikke har ikke folk peiling. TV2 har et bedre nyhets og sportstilbud, men taper klart på egenproduserte serier som TV Norge har. Stå på TVN dette liker vi!! :-)

1
25 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Noen eksempler på gode egenproduserte serier vi uvitende bør få med oss? Nå skal det ikke mye til å være bedre enn Cæsar, men TVNorge sluttet jeg egentlig å se på for flere år siden, kanskje de er verdt et nytt forsøk?

1

TVNorge har mye mer gjennomarbeidede og bedre produksjoner enn TV3, i hvert fall. Se f.eks. på "middags"-seriene: Fiasko på TV3 - suksess på TVNorge.

TV2 er altfor konservative og kjører på med det samme mølet år etter år. De er vel egentlig bare ute etter å sikre markedsandelene sine.

1

TVNorge hadde godt av eierskiftet. Merket at det var da det begynte å skje endringer i programmene til tvnorge. En stund var TVNorge et alternativ til TV3. Så ut som det skulle bli en rendyrket seriekanal. Så begynte de å få inn en del norskproduserte programmer,samtidig som de begynte å rendyrke profilen sin som underholdningskanal. Ut med nyhetene og været. Sånn som TVNorge er nå, er de blitt en konkurent til TV2. Det sier også litt om TV2, som later til å ha kjørt seg fast i ei hengemyr, der hovedfokuset ser ut til å være å sikre seg sportsrettigheter. Greit med en kanal , som ikke må utsette/kanselere andre programmer fordi det blir ekstraomganger i en cupkamp mellom odd og hønefoss liksom.

1

TVNorge er en fin kanal. Masse bra serier, og en del av de egenproduserte er faktisk av høy kvalitet. Føler TV2 har blitt utrolig kjedelig og ensformig.

1

TVNorge skal ha mye skryt for at de i motsetning til TV2 og trashkanalen TV3 faktisk forsøker å lage ordentlige egenproduksjoner og ikke bare bedriten reality med og uten kjendiser (hvis man ser bort fra 71 grader nord for nevnte gruppe).

1
KingKongHalvor Noen eksempler på gode egenproduserte serier vi uvitende bør få med oss? Nå skal det ikke mye til å være bedre enn Cæsar, men TVNorge sluttet jeg egentlig å se på for flere år side...

Så absolutt! Men jeg reagerte litt da jeg sjekket ut 71 grader nord. Det er jo bare mennesker som er genuint friluftsintressert og driver sport. Her synes jeg man skulle fått med flere giddaløse og uttrente sjeler norge på langs, det er god underholding når de andre i gruppa, streberne, irriteres av de som hele tiden bryter kjeden ved å være lost og dårlig! og enda bedre underhoildning er det når anntatt svakere IKKE ryker ut, da ler jeg vel og lenge :-)

1

Hehe. Kanskje jeg kan prøve meg? Først takk for gode tilbakemeldinger på mange tråder her inne - de leses og verdsettes.

Hvis du ikke har prøvd TVNorge på noen år har du litt å ta igjen... :-)

Det aller siste prosjektet vi er stolte av er selvsagt "I kveld med Ylvis" som hadde en kanonstart i går, hver mandag og onsdag kl. 22.00. I tillegg kan jeg anbefale "Alt for Norge" på søndager, "Tangerudbakken" på onsdager og "Blanke Ark" på torsdager for å nevne noe. I tillegg kommer Thomas Giertsens nye humordrama-serie "Helt Perfekt" med premiere i morgen (onsdag).

Vi satser kraftig på norsk humor, og i vår var særlig Kongsvik Ungdomsskole, Bingobanden og Roast nye egenproduksjoner som fikk stor oppmerksomhet.

Og i desember kommer "Nissene over skog og hei" en oppfølger til klassikeren "Nissene på låven" ti år senere - med så og si alle de gamle heltene fra den gangen.

Håper noe faller i smak!

Mvh.

Harald Strømme

TVNorge-sjef

5

Jeg syns årets sesong av 71 grader nord har vært bra så langt. Fraværet av allianser og utstemming er befriende. At det faktisk er prestasjoner som bestemmer hvem som må reise hjem. Håper det fortsetter sånn.

Alt for Norge er også en serie jeg følger med på med glede. Feelgood-tv:)

1

TvNorge er bra, bingobanden var morsomt, gleder meg til Giertsen i kveld,

Blanke ark er et kvalitetsprogram, hadde det gått på nrk så hadde folk stått i kø for å hylle programmet og sagt det er derfor det er viktig å betale lisens.

Så er det selvsagt program som ikke gir noe, Roast ble utrolig tamt og ensformig - det er tydeligvis at norske kjendiser har et stykke igjen før de tør å drite hverandre ut like mye som amerikanske. Nå var jeg vel ikke i målgruppen for gøy på landet, men det lille jeg har sett var utrolig kjedelig.

1
Harvest2 Hehe. Kanskje jeg kan prøve meg? Først takk for gode tilbakemeldinger på mange tråder her inne - de leses og verdsettes. Hvis du ikke har prøvd TVNorge på noen år har du litt å ta...

Hvis du ikke har prøvd TVNorge på noen år har du litt å ta igjen... :-)

Trekker tilbake det umiddelbart, hukommelsen spilte meg et puss!

4 stjerners middag hadde jeg håpet på også i høst. Bingobanden var morsomt, og jeg fulgte også med på Aamodt og Kjus.

Sorry!

1

Ser at det har kommet endel eksempler på egenproduksjoner som jeg etterlyste høyere opp i tråden, skal nok sjekke dem.

Stusset bare på at TS brukte 71 grader nord som eksempel, det er jo ikke akkurat noen nyskapning.

1
noah Javisst, det er en drøss nye programmer med meget høy kvalitet. Derfor er det surt at ikke TV Norge satser på Nyheter og dokumentarer som ligner "brennpunkt" feks, da ville de fått...

Noe av grunnen til at TVNorge gjør det bra på egenproduserte underholdningsprogrammer nå er vel nettopp at de har droppet nyhetene. Det koster penger å ha en nyhetsredaksjon, og de nådde aldri opp til NRK og TV2 på det feltet, ikke i nærheten engang. Bedre da å definere seg som en ren underholdningskanal, og heller styrke andre deler av sendeflaten.

Dette kan sikkert ærede herr Harald Strømme utdype hvis han stikker innom igjen.

1
KingKongHalvor Noe av grunnen til at TVNorge gjør det bra på egenproduserte underholdningsprogrammer nå er vel nettopp at de har droppet nyhetene. Det koster penger å ha en nyhetsredaksjon, og de...

Noe av grunnen til at TVNorge gjør det bra

Synes det er litt for enkelt å se dette bare en vei. Synes TVNorge har fått en billig vei opp når man ser på hva konkurende kanaler stiller opp med. TVNorge har mange programmer som er i sin 1. 2. eller 3.dje sessong. TV2 kjører vel på med f.eks jakten på kjærligheten for 6. eller 7.ende gang ? Skal vi danse er vel i 5. sessong ? Sånn kunne man fortsatt i det evige. Samtidig ser man TV3 stiller opp med nyvinninger som dagens mann og frogner.. Da forstår man fort at tv-kanalene kanskje er i ferd med å utspille sine roller som underholdningsleverandører.

Uansett skal ikke ta fra TVNorge noe ære ved det de har gjort de siste årene med satsning på nye konsepter. Spørsmålet er hvor lenge det blir med nyvinninger.. eller om vi risikerer å få sessong 7 og 8 av kjente tv-norge program.. litt på samme måten som tv2 gjør.

1

Jeg stemmer i: TVNorge er for tida den beste norske kanalen hva angår egenproduserte serier - og i tillegg er det deilig å ikke se kjendiser hele tida.

1

Eneste forholdet jeg hadde til nyhetene på TVN var at de kom midt under filmene.

Dokumentarer hadde de jo også en del av tidligere. Bare at de var av det litt snåle slaget...

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...