«So Did the Fat Lady» - herregud. Rett i hjertet. Understreker bare at Louie er det beste som er å finne på tv-skjermen for øyeblikket.

2

Finnes vel en annen tråd her, men kanskje like greit med en ny, er jo tross alt ny sesong.

Fin sesongstart forøvrig. Herlig å se hvordan han går fra selvsikker stand-up-komiker - som kan utlevere egne onanivaner - til en stakkarslig figur i hverdagen. :)

1
Entonces Finnes vel en annen tråd her, men kanskje like greit med en ny, er jo tross alt ny sesong. Fin sesongstart forøvrig. Herlig å se hvordan han går fra selvsikker stand-up-komiker - s...

Finnes vel en annen tråd her, men kanskje like greit med en ny, er jo tross alt ny sesong.

Fin sesongstart forøvrig.

Jepp..regnet med at det fantes en tråd allerede.. men den er selvfølgelig umulig å finne..hvis jeg ikke tar meg tid :P

Regner med å få sett første episode ikveld ;D

1

Jeg har aldri hørt eller sett denne serien.

Hvor går den, og hva handler den om?

(Så det lille klippet om bum swap, men skjønte ingenting av hva som skulle være morsomt med det...?)

1

Canal +, ikke startet der ennå (sesong 1 og 2 er blitt sendt der før, regner med sesong 3 har première snart) ellers finner du jo det meste på nettet bare du søker litt her og der. Anbefaler også Lucky Louie (13 episoder), kanskje mer enn Louie..

1
hollow3s Canal +, ikke startet der ennå (sesong 1 og 2 er blitt sendt der før, regner med sesong 3 har première snart) ellers finner du jo det meste på nettet bare du søker litt her og der....

Anbefaler også Lucky Louie (13 episoder), kanskje mer enn Louie..

Prøvde meg på den, men falt ikke helt i smak. Får nok gi den en sjanse til.

Hva er galt med den eksisterende tråden? Hele poenget med favorittema-funksjonen faller jo bort. Ubrukelige moderator(er).

1
Cogito_Ergo_Doleo

Enig i at han snart må oppdatere stand-upen litt, har vært noen år nå med mye av det samme; Barn, runking og...ja enda litt mer runking, så om det fortsetter i samme stil blir det litt oppbrukt, men syntes fortsatt stand-upen hans er mange klasser over denne serien, som jeg vil si har sine øyeblikk, men litt for få av dem for å si det pent.

1

Seriens definitivt beste gjesteopptreden hittil, og det sier ikke så rent lite. Herlig finale på det som har vært en ujevn sesong.

1
Laster...