TV-program

DrSchwei

Kulturquiz - NRK2

Hvilket latterlig dårlig program, både programledelse, og håpløse deltakere (useriøse)

-- og det verste: Spørsmålene er jo latterlig enkle.

Programlederen har tydeligvis ikke hørt om svarene en gang.

Et tema var BLÅ og jeg tenkte umiddelbart Yyves Klein - spørsmål 2 var om "hvem stilte i 1957 ut 11 identiske blå malerier".

Teaterfolket kunne det ikke, programlederen hadde tydeligvis ikke hørt om ham heller. ..

(Til info har Klein sin egen blåfarge, så det var ikke så vanskelig å gjette svaret FØR man fikk spørsmålet når temaet var BLÅ)

1
5 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jezzzzzzzzzzzz,

så første program på Nett-TV nå - Michelet og en forfatterkollega antydet at det var en konge som bygde "Grotten" i Slottsparken.

Er det ikke barnelærdom at det er Henrik Wergeland?

Michelet presterer også å begynne å krangle på svaret!!

Dette er det falueste jeg har ett. Åpenbart at kunstnere er så egosentriske at de ikke får med seg noe som helst...

1

Ja, mange av spørsmålene er enkle, men latterlig enkle vil jeg ikke si de er. Det bør jo også være slik at vanskelighetsgraden på spørsmålene er tilpasset nivået til deltakerne. Tror ikke det hadde vært bedre med litt vanskeligere spørsmål og en haug med feilsvar.

Jeg er på ingen måte noen kunstekspert, men driver en del med quiz, og jeg hadde på ingen måte klart spørsmålet om Yves Klein. Jeg kjenner til navnet, men heller ikke mer.

At det er barnelærdom at Henrik Wergeland var mannen som bygde "Grotten", vet jeg heller ikke om jeg er enig i. Det burde vært godt kjent, men jeg har erfart at slikt ofte ikke er det. Man skal være litt forsiktig med å anta at saker og ting er allmennkunnskap, er min erfaring

Synes "Kulturquiz" var et helt fint spørreprogram, til tross for at spørsmålene i stor grad var på grunnkunnskapsnivå.

Du virker for øvrig å være en kunnskapsrik person, så kanskje du skal delta i helgas Quiz-NM? Tre konkurranser på et drøyt døgn er topp moro. Hvis du vil ha skikkelige utfordringer bør du imidlertid få med deg høstens Quiz-EM, som arrangeres i Liverpool. Anbefales!

1

Finske arkitekter var iallefall ikke min sterkeste side.. men merkelig nok var svaret på spørsmålet der den eneste finske arkitekten jeg har hørt om.. og det spørsmålet ble stilt til arkitektlaget.. Så må nok si meg enig med dr schwei om at vanskelighetsnivået kunne vært justert opp noen hakk.

1

Ny sesong. Jeg så en episode nå (etter at Steinar Sagen nevnte programmet i RR). Det må være den værste programledelsen jeg noen gang har sett. Null innlevelse, null humor, null flyt og bare stakato snakking. Anbefalles IKKE!

3

Sjokket over at de drar i gang med en ny sesong med dette. Orker ikke å se på dette banale tøvet og med en så virkelig elendig programleder.

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...