TV-program

-Shabelle

Robinson vs. Paradise SPOILERTRÅD.

Klarer ikke vente mer. Må snakke om det. Tidenes tabbe ble gjort i den nyeste episoden.

Hans Olav ble fredet, og oppførte seg dritt. Egentlig skulle han ut. Dessverre gikk det ut over min kjære ALITA som måtte forlate.

De er bra dumme... Her kunne de stemt ut Carl eller Bjørn Tore, men neida. De går etter unge frøken Alita... Synd ikke hun fikk fredningen.

2
11 svar
larvikognorge Episoden starter med at alle er sure på Hansi etter øyrådet. Christer kommer med en kiste og forteller at Alita fikk et oppdrag å velge en ekspedisjonsleder. Hun valgte da Hansi og...

I øyrådet var det Grete som røyk, Carl sto med den avgjørende stemmen. Hvorfor utfordrerne ikke valgte å stemme ut BT er jo et godt spørsmål, han er jo mye sterkere enn Grete.

Ja, herregud. Hva er det de tenker med?

Jeg er fortsatt sur pga Alita røyk ut, men men.

1

Episoden starter med at alle er sure på Hansi etter øyrådet. Christer kommer med en kiste og forteller at Alita fikk et oppdrag å velge en ekspedisjonsleder. Hun valgte da Hansi og han fikk ansvar for denne kistes med mat. Den kunne han velge hvordan han ville fordele, og han valgte å dele med alle de andre.

I tillegg skulle han velge en som skulle kjempe en kamp om liv og død, han valgte Bjørn Tore. Han fikk velge med seg hvem han vile ha i kamp, og det ble Stian. Stian, fikk i velkjent Farmen stil, velge gren. Han valgte hukommelse (det sto mellom drakamp, hukommelse og hurtighet). De skulle åpne skjell og der lå det 1-4 steiner under. De kunne velge om de ville ta ut en eller alle steinene når de åpnet de. Den som først tok opp et skjell uten steiner under røyk. Stian tapte.

Etter denne kampen blir maten utdelt og alle begynner å bli lei av Hans Olaf sine historier, men han fortsetter jo bare å bable til alles frustasjon.

Robinsonkampen gikk ut på å stå å holde i et tau bak på ryggen også dro Christer ut mer og mer tau mens de sto på planker som vippa. Bjørn Tore røyk først, på grunn av skade i kragebeinet eller noe sånt. Marit og Carl sto igjen tilslutt, sistnevnte vant fredningen

I øyrådet var det Grete som røyk, Carl sto med den avgjørende stemmen. Hvorfor utfordrerne ikke valgte å stemme ut BT er jo et godt spørsmål, han er jo mye sterkere enn Grete.

Så Carl, Hans Olaf, Marit og Bjørn Tore er i finalen!!

1
goggen43 Det er aldri noen som fortjener å vinne, den sleipeste,sterkeste,slueste og egoistiske pleier å vinne. Alita er søt hun, men vi får se om det holder til mål:)

Alita vant jo sin sesong uten å være sleipest, sterkest, sluest eller mest egoistisk.

Det samme gjorde Lina i 2009, hun var heller ikke ekstremt sleip og slu. Hadde en gjeng som hun hang seg på, og var ikke den som stakk seg mest ut. Det samme med Lillian i 2011.

1
goggen43 Tusen takk for at du startet egen tråd om spoilere. Det blir mye mere tv show med Bjørn tore enn Alita og Christer har sikkert en ny twist i lomma, så ting er ikek så opplagt her.

Det blir mye mere tv show med Bjørn tore enn Alita og Christer har sikkert en ny twist i lomma, så ting er ikek så opplagt her.

Men Alita fortjener å vinne. Hun er jo bare snill. Gjor mye for gruppa si.

Hvem er igjen nå da? Marit, paradise og utfordrere. Utfordrere skal ikke vinne.

1

Tusen takk for at du startet egen tråd om spoilere.

Det blir mye mere tv show med Bjørn tore enn Alita og Christer har sikkert en ny twist i lomma, så ting er ikek så opplagt her.

1

Dumme Bjørn Tore. Feigt av ham egentlig? Nå hadde han sjansen til å få ut Carl. I stede allierer alle sammen seg mot Alita.

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...