TV-program

VivaLV

Hver gang vi griner

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10137188

Synd at de skal ødelegge konseptet med denne grininga. Og hvis de trur at de selger programmet med å forhåndsreklamere med alle denne grininga trur jeg de tar feil og vi "gutta boys" rømmer langt unna hele programmet.

Konseptet blir også ganske kjedelig når artistene skal lete frem sanger fra artister de kanskje knapt har hørt om.

4
22 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Konseptet blir også ganske kjedelig når artistene skal lete frem sanger fra artister de kanskje knapt har hørt om.

Er heller ingen stor fan av programmet, men den siste påstanden din er skivebom. Disse artistene absolutt ingen hvem som helst i Norsk musikkliv der de fleste har stått for en lang rekke "hits".

Hvis du ikke visste det er Simone frontfigur i D`Sound, Anneli Drecker det samme i Bel Canto og Elg i Dance with a strangers, osv. De 2 førstnevnte var forøvrig med i fjorårets stjernekamp.

1
Eksberten [sitat…] Er heller ingen stor fan av programmet, men den siste påstanden din er skivebom. Disse artistene absolutt ingen hvem som helst i Norsk musikkliv der de fleste har stått fo...

Disse artistene absolutt ingen hvem som helst i Norsk musikkliv der de fleste har stått for en lang rekke "hits".

Deltakerne er altså Rybak, Simone, Ælg, Drecker, Dagsland, Samsaya og Lars Lillo. 7 stykk, altså blir det covret 6 låter fra hver artist. Dagens utfordring: Nevn 6 'hits' fra hver artist. Lars Lillo er grei nok, men resten?

1

Selv er jeg absolutt ingen fan av dette programmet, men gøy å ha noen meninger likevel.

Ingen tvil om at det er dyktige musikere vi har med å gjøre i dette programmet. Like utvilsomt er det også at flere av dem relativt anonyme for "folk flest".

Artister som Halvdan Sivertsen, Anita Skorgan og Jan Eggum (for å ta et noen eksempler av tidligere deltakere), er navn veldig mange nordmenn har et forhold til. De har produsert et stort materiale over mange år.

"Alle" husker han derre Vinnis "tolkning" av "Sommerfugl i vinterland". Hvor mange husker en hvilken som helst deltakers "tolkning" av en hvilken som helst låt av Elvira Nicolaisen eller Marion Ravn?

Hvor mange kjente og kjære låter for folk flest har egentlig Simone, Anneli Drecker og Rybak? Ja, alle har utgitt noen plater i sin tid. Selv kan jeg ikke komme på en eneste Bel Canto-låt, men jeg husker derimot godt at hun var med a-ha på turne i 2001..

1

Synd at de skal ødelegge konseptet med denne grininga. Og hvis de trur at de selger programmet med å forhåndsreklamere med alle denne grininga trur jeg de tar feil og vi "gutta boys" rømmer langt unna hele programmet.

Det er den ultimate beskjeden på at man begynner å bli gammel når man begynner å like programmer som "hver gang vi møtes" og "skal vi danse".

2

Konseptet blir også ganske kjedelig når artistene skal lete frem sanger fra artister de kanskje knapt har hørt om.

Helt latterlig og tåpelig program. Det er tydeligvis blitt normen og regelen at man skal felle noen tårer når de er med der. Tydeligvis så blir det verre og verre (heldigvis) å skaffe seg kjente og store artister, når man ser den listen med artister som skal være med. Samsaya, D'Sound og Rybak kan da umulig ha mer enn et par (knappest) låter som folk virkelig kjenner til.

Den godeste Drecker smører vel tjukt utapå når hun sier at det er noen av de fineste artistene hun vet om, som fremfører sine låter. Du verden!

Gråte av at andre artister fremfører dine låter, hvor kleint og selvdigging er ikke det, liksom.

2

Kommer garantert ikke til å følge med denne gangen. Ingen av de som er med interesserer meg det grann.

1

Her har vi C-laget som får være med i siste runde, noe jeg tipper det blir med dårlige seertall og oppbrukt konsept.

1

Hvem av artistene er heldige nok til å trekke "Fairytale" opp av hatten, mens de andre klør seg i hodet og lurer fælt på hvilken annen Rybak-klassiker de kan skape et tårevått øyeblikk av?

For å være litt seriøs, så ser jeg frem til å høre både Elg og Drecker gjøre DeLillos-låter. Og vice versa. Lars Lillo som synger f.eks "Invisible Man", på norsk i sin særegne stil hadde gjort seg. En real motsetning til "Den Feite Mannen". Hæhæ.

Men dess mer jeg tenker på det, jo mer skulle jeg ønske Lars Lillo Stenberg hadde vært med i den første sesongen, på bekostning av Elvira Nicolaysen. Det Prøysen-albumet han gav ut for noen år tilbake var virkelig bra, og jeg skulle gjerne hørt han tolke både Sivertsen, Eggum og Knutsen & Ludvigsen.

1

Konseptet blir også ganske kjedelig når artistene skal lete frem sanger fra artister de kanskje knapt har hørt om.

Vel, nå får de ikke velge fritt har det vist seg i ettertid, så de slipper det problemet hvertfall :-)

1
Slettet-2MFX7Q Kommer nok til å bli en nedgang, ja. Lurer på hvem som kommer til å være med neste år hvis de kjører en ny sesong og kurven fremdeles er nedadgående...

Lurer på hvem som kommer til å være med neste år hvis de kjører en ny sesong og kurven fremdeles er nedadgående.

Rune Rudberg, Sigurd Wongraven, Tore Halvorsen, Mariann Thomassen, Michael Krohn og Trine Rein. Hadde gitt en storetå for å se disse sammen, men samtidig dødd invendig.

(Om det blir en fjerde sesong, er jeg sikker på at minst en av de er med).

1
notlob [sitat…] Helt latterlig og tåpelig program. Det er tydeligvis blitt normen og regelen at man skal felle noen tårer når de er med der. Tydeligvis så blir det verre og verre (heldigv...

Samsaya, D'Sound og Rybak kan da umulig ha mer enn et par (knappest) låter som folk virkelig kjenner til.

Og ikke minst: Ingen av deltakerne har vel livshistorier det er verdt å høre på. Hvem pokker gidder høre Rybak fortelle om livet sitt?

1

Eneste program jeg hadde vært villig til og sett frivillig, er Marit Larsens versjon av I got erection.

Får håpe det blir en sesong neste år og....

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...