TV-program

nadajan

Kornsirkelmysteriet

Del 1 sendes i kveld. Kan være interessant for oss tvilere.

Flere som skal se programmet?

1
27 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

deleted230868

Utrolig facinerende! Som en av dem sa, hvis vi antar at en, og kun en av dem ikke er skapt av mennesker, må vi omdefinere hele universet.

2
deleted230868 Utrolig facinerende! Som en av dem sa, hvis vi antar at en, og kun en av dem ikke er skapt av mennesker, må vi omdefinere hele universet.

Den ene ,som har over 200 (?) sirkler er iallefall ikke lett å lage på noen få netter:) Skulle gjerne sett noen såkalte kornsirkel-makere lage en slik en på kort tid.*humre'

Er det noen som har vært og sett kornsirkler live? Jeg har vært der to ganger - en gang i 2008 og en gang i 2012(like før OL i London). Og ifjor var Bert Janssen en av reiseguidene våre. Han har en utrolig fasinerende måte å formidle det han er opptatt av i forskning. Anbefales å studere. Han er utdannet innenfor arkitekt-bransjen.

2

Så TV2 sendte dette programet om kornsirkelrmysterier. Hadde akkurat det temaet som eksamensoppgave for noen år tilbake. Er ekspert på området.

1
Shelvey Ble mange spørsmål rundt emnet ja. Det finnes ikke bevis på at dette er skapt av utenomjordiske vesener. En stund siden jeg hadde denne eksamen nå, men et interessant tema. Personl...

Hva er det som gjør at du utelukker utenomjordiske? Må de være her for å lage det eller kan de også være et "annet" sted eller dimensjon for å lage det? Kan naturen lage dette? Hvordan kan vi mennesker lage dette uten planker og sånt? Og det finnes vitenskapelig dokumentasjon,som jeg har lest som prater om trykk på endel kg. Og spesiell bøyde stilker og i tillegg knyttet(det har jeg også erfart).

Og til og med noen,som må ha vært laget iløpet av en natt ifølge diverse bonder som følger godt med. Hvordan kan det være mulig å lage en kompleks greie midt på natta?

Jeg har vært opptatt av kornsirkel-fenomenet i over 20 år og det har gitt meg dype inntrykk ved å ha vært et par ganger i England og erfart fysisk disse kornsirklene. Har du vært over i England og erfart disse fysisk?

Hva synes du om denne karen sin forskning på fenomenet? Han leker iallefall med geometri på ulike måter og er jo egentlig arkitekt - så ikke så rart, men det kan jo kanskje være noe i det likevel til en viss grad? :)

Link

Bert Janssen har også skrevet en science fiction bok - Sophias Egg - som er verdt å lese hvor han leker med endel ting ifm kornsirkler og andre emner,som kvantefysikk og mekanikk,hellige byggverk,geometri,matte og dypere filosofiske og spirituelle spørsmål. Han er ikke redd for å stille dem.

Første gang jeg og noen få norske møtte han på et foredrag i 2009. Gud bedre,som vi ble satt ut av hans lidenskapelige og særdeles utadvendte stil i å formidle det han utforsker og forsker på. Og jeg ble med hans gruppe like før OL i London 2012 i fjor. Fasinerende tur hvor vi også var innom Stonehenge(inni sirkelen til og med som ikke er vanlig) og Glastonbury.

Mange folk,som har dypere erfaringer psykologisk og bevissthetsmessig sier inkl undertegnede at det vekker noe dypt i oss. Hva tror du om det? Kan det vekke noe fundamentalt dypt i oss? Minner om glemt språk,historie,kultur,egenskaper eller hva? Kanskje det er det vi må gjøre - å se sammenhenger og paralleller i alle emner som eksisterer - for å skjønne tegninga ,malen eller hva kornsirkler dreier seg om?

1

Interessant program dette. Har bestandig tenkt å disse kornsirklene har vært laget av mennesker med tau og planke, men det virker ikke å være særlig sannsynlig etter å ha sett første program.

1

Jeg har noen spørsmål til de som er skeptiske til kornsirkel-fenomenet:

1)Kan du utdype og begrunne hvorfor du utelukker utenomjordiske/romvesener som en mulig løsning på noen av kornsirklene? Hva er det som utelukker for det?

2)Naturlige forklaringer - kan naturen være med å skape noen av disse kornsirklene? Er Naturen mer intelligent enn vi aner? Hvorfor ikke?Begrunn gjerne.

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...