TV2 må skjerpe seg, de samme trøtte trynene blir brukt om og om igjen.

Også den PK propagandaen de kjører på med. Alt for velferdsimmigrants vennlige.

1

Hva syns dere? Er jeg bare en sur fyr som ikke har fått opp øynene for kvalitet, eller har jeg rett i noe?

Jeg synes du nesten høres ut som meg, når det gjelder den kanalen. Rett nok er jeg ikke så inne på hvilken sesong det og det programmet er inne i – men kunne nesten skrevet noe liknende selv.

Det verste av alt er jo at det eneste jeg synes har vært underholdende fra den kanalen de siste årene, er nettopp de smågalningene i F.C.

Synes faktisk også at NRK faretruende begynner å ligne mer og mer på den kanalen, mht. reality i en eller annen form. Enten det er med kjendiser eller 'vanlige' folk.

1

Jeg begynner nå å bli mer og mer lei av TV2 sine nye sesonger av programmer som vi har sett så mange ganger tidligere. Nå kommer høsten, og da kommer det samme gamle i ny innpakning. Kan man ikke si at nok er nok? Har ikke TV2 programskapere? Ser at det nå er krise i TV2 med seerflukt.

Bingo. Linær-tv er på veg ut og Tv2 er i ferd med å gå på ein smell. Men har gjort seg sjølv ei bjørneteneste med å bruke opp og opp igjen gamle konsept som ikkje fengjer unge tv-sjåarar og i ferd med å tynslipe dei som har sett det ti gongar før.

1

Hva syns dere? Er jeg bare en sur fyr som ikke har fått opp øynene for kvalitet, eller har jeg rett i noe?

Ja, du er en overdramatisk og ovedrivende surpomp.

Nei da. Fra spøk til alvor Tv2 har en tendens til å være ganske repeterende og resirkulerende med sine konsepter og til det kjedsommelige. Men synes ikke at Tv2 bør stemples som kun negativ av den grunn. Tv2 har stempelet som en glatt, kommersiell kanal for lengst, men synes ikke at den er aldeles elendig. Og hvorfor burde Idol og Norske Talenter forbys?

1

Hva syns dere? Er jeg bare en sur fyr som ikke har fått opp øynene for kvalitet, eller har jeg rett i noe?

Mulig analysen din er rett. Men samtidig er det alltid noe man blir lei av, men som nye unge liker. Idol og lignende. Skal vi danse bør vel folk være lei av nå eller ?

Men jeg skal se på Farmen. Håper det blir gøy. Ellers har jeg alltid sett på jakten på kjærligheten, speed datene (fordi det blir pinlig-gøy), men ikke perioden med gårdsarbeidet, kun slutten for å sjekke hvem det ble par av.

1

Hva syns dere?

Jeg syntes at tråden er interressant.

Jeg har NRK like langt i vrangstrupen som du åpenbart har med TV 2. En vesentlig forskjell mellom de to kanalene er lisensen. TV 2 kan man bare skru av omtrent som du kan la være å kjøpe melk i butikken. NRK tvangsforer oss med melk. Og jeg liker ikke melk. Eeh...

Når det gjelder innholdet i de to kanalene så syntes jeg TV 2 er langt bedre. (jeg ser mye på sport.) Nrk har en utrolig tendens til å tilknytte seg figurer i sporten uten særlig idrettsforståelse. Ellefsen "tror du det var fordi han satte i staven for tidlig, Vebjørn". D.E Pedersen i Mesternes mester. Han er ikke særlig idrettsintelligent. Marianne Kvamme Amengual. Ingen kommentar.

Jeg liker 71 grader nord. Satte meg spent ned for å se på første sesongen av "Norges Tøffeste" på NRK. Alle deltakerne så ut som de var henta rett ut av et treningsstudio. Det tok 8 timer såvidt jeg husker før første deltaker begynte å gråte. Hele programmet var spilt inn på samme sted. Produksjonsmessig var det amatørmessig i forhold til TVN`s 71. Og så kåret de feil vinner. http://www.vg.no/rampelys/tv/nrk-bommert-kaaret-feil-vinner-i-norges-toeffeste/a/10128247/

NRK får altfor mye gratis. Mine egne gamlinger ser ikke på andre kanaler. Mor på 84 når hun kommer inn i TV-stua mens jeg ser på TV2-nyhetene: "Er det ikke Oslo?"

Gjennomsnittseeren til NRK er 60. Tilsvarende tall for TV2 (og alle andre kanaler) er 40.

Inngangene (hva som vises rett før programmet begynner) til TV-programmene gir NRK en enorm fordel. OK... jeg kunne fortsatt i det uendelige... Oppsummering: TV 2 er en valgfri kanal som ikke trer lisensregninger nedover hodet på folk.

1

Mister_Morisette:

Idol er ett program som er gått ut på dato. Hvor mange av vinnerne utenom Kurt Nilsen er det du husker? Skal de sende dette burde de heller tatt en pause på flere år for hver sesong, sånn at den kan bli mer "stas" over det. Sender man det årlig husker man ikke hvem de forskjellige vinnerne er, og programmet blir bare et vanedyr. I tillegg tror jeg mange foreldre har fått sjokkregninger på at deres håpefulle har stemt via mobilen. TV2 har innsett at dette er noe de tjener gode penger på, og da fortsetter man med dette til det kjedsommelige. Idol er nå oppe i 9 sesonger.

Det er det samme med Norske Talenter. Dette har nå gått non-stop siden 2008. Det må da være begrenset med hvor interessant et program kan være over så repeterende sendinger. Dette programmet kunne også hatt en fordel av å ta en pause på flere år før neste sesong starter på. Vil tro at man da kunne fått mer interessante deltakere som en bonus. Når jeg ser på Wikipedia så ser jeg at 4 av 7 vinnere har vunnet med sang. 5 om man regner med en som er gitarist. Hvorfor melder de seg ikke på Idol i stedet? Sier litt om standarden på programmet. Et slikt program burde jo henvende seg til de som gjør noe ekstraordinært.

1

Jeg begynner nå å bli mer og mer lei av TV2 sine nye sesonger av programmer som vi har sett så mange ganger tidligere. Nå kommer høsten, og da kommer det samme gamle i ny innpakning. Kan man ikke si at nok er nok? Har ikke TV2 programskapere?

På tal om repeterende programmer, Nytt på nytt er nå inne i sin 17 sesong, det samme med Beat for beat. Skavland (tidligere Først & sist) er inne i sin 18.ses, for ikke å snakke om Norge Rundt, de runder 40 sesonger i år. NRK er selveste repetisjons-kongen på haugen ;)

1

Det er jo ikke bare programmene sin feil. Folk går mer og mer over til å ikke se på lineær TV. Folk vil heller velge serier, filmer og dokumentar selv. Gjerne på Ipaden eller PCen. Personlig ser jeg nesten aldri på vanlige TV-kanaler. Jeg kan se på noen dokumentarer, filmer og nyheter + sport, men ofte blir dette sett i ettertid på nettet.

Det skal dog sies at TV2 ikke akkurat har fornyet seg så mye. Yngre folk underholder seg heller med serier og filmer på Netflix, enn å se på C-kjendiser danse eller lage mat. Snart er det bare eldre folk som ikke vil bruke disse nymoderne duppedingsene som ser på vanlig TV.

1
hensmichr [sitat…] Jeg syntes at tråden er interressant. Jeg har NRK like langt i vrangstrupen som du åpenbart har med TV 2. En vesentlig forskjell mellom de to kanalene er lisensen. TV 2 ka...

Jeg har NRK like langt i vrangstrupen som du åpenbart har med TV 2. En vesentlig forskjell mellom de to kanalene er lisensen. TV 2 kan man bare skru av omtrent som du kan la være å kjøpe melk i butikken. NRK tvangsforer oss med melk. Og jeg liker ikke melk. Eeh...

Huff da, hvis du tror du ikke betaler for å se på TV2 så har du nok misforstått kraftig. Nei du får ikke regning direkte fra TV2 men du får den fra parabol- ellerkabelselskapet. Så ikke nok med at du blir plaget nærmest helseløs av all reklamen og se hva som skjer, du betaler også cash til TV2 :)

1

Hva syns dere? Er jeg bare en sur fyr som ikke har fått opp øynene for kvalitet, eller har jeg rett i noe?

Har en kompis som bor tvers ovenfor Egmont sitt hovedkontor i Oslo. Han sier at det i hvert fall er lite overtidsjobbing der... Har egentlig alltid likt TV2 bedre enn NRK, men sistnevnte skal ha for at de har hatt en del gode og nyskapende serier de siste årene, i motsetning til TV2 som har vært regelrett dritt en stund.

Jeg tror mye av problemet er at TV2 har gått litt i reality-fellen. Disse konseptene var fryktelig populære for noen år tilbake, de er billige å lage og produsere, men heldigvis så har folk begynt å gå like lei av de som meg. Forhåpentligvis fremtvinger det en endring i hvordan de lager tv de neste årene, og at de kanskje lager flere ekslusive serier som Frikjent. Den andre som totalt tanket trenger vi kanskje ikke å trekke frem though.

1
hensmichr [sitat…] Jeg syntes at tråden er interressant. Jeg har NRK like langt i vrangstrupen som du åpenbart har med TV 2. En vesentlig forskjell mellom de to kanalene er lisensen. TV 2 ka...

Jeg liker 71 grader nord

Her har vi TV2s og snart Discoverys og MTGs problem. Hvem andre enn denne fyren gidder å se på 71 grader nord i 2016 ?

Meningsløse reality programmer taper i streaming konkurransen. Det er utvilsomt at folk streamer en annen type programmer enn mye av det som vises på tv. Man streamer kvalitets serier, dokumentarer og filmer, hvem streamer Luksusfellen, Skal vi danse og 71 grader nord ?

Dette er typiske programmer man ser på når man zaper igjennom kanalene ikke noe man aktivt oppsøker.

1
Oslogg123 [sitat…] Huff da, hvis du tror du ikke betaler for å se på TV2 så har du nok misforstått kraftig. Nei du får ikke regning direkte fra TV2 men du får den fra parabol- ellerkabelsels...

Jeg mottar ikke TV-signaler. Chromecaster fra pc`n. Betaler for det jeg vil ha. Og ser minimalt med reklame.

(Hva man blir påtvunget av reklame på f. eks. TV2 Sumo og enkelte andre streamingtjenester er jo en diskusjon i seg selv..)

Jeg husker ikke akkurat hva jeg betaler for de kanalene jeg har. Men totalt så er det ikke mange hundrelapper. Jeg har D-play, Sumo, Viaplay, Netflix og HBO.

1

Mange gode poeng fra trådstarter. Når reservekeepern til Vålerenga Hockey er deltaker så vet man at det begynner å bli trått å velge.

1

Nå har jeg også pløyd meg gjennom Live på direkten, Sølvrekka og Aktiv på dagtid. Kommer heller ikke til å ta opp disse noe mer. Selv om Sølvrekka kanskje var litt underholdende. Men ser i programmet at disse ikke sendes i kveld slik som forrige torsdag. Vanskelig når drittkanalen er så uforutsigbar!

1

TV3 lanserer sine høstsatsinger nå de også..Virker som det er samme leksa der også.

http://kampanje.com/medier/2016/09/slik-blir-hosten-pa-tv3/

TV3 må vel være godt over 2 sifret antall sessonger/programmer med hellstrøm i hovedrollen. Luksusfellen har vel også levd seg selv ut for lengst. Nå har det gått så mange ganger at man klarer ikke å få vridd noe mer ut av folk som ikke klarer å holde styr på inntekt/utgift. Meglerkampen er vel et nytt program, men føyer seg inn i rekken av programmer på ulike kanaler som spinner om det å kjøpe seg bolig. TV2 har vel et tilsvarende program som går nå for tiden.

Utover dette har TV3 et par nyvinninger.

- Den jævla naboen ... Et dypdykk i de villeste nabokranglene i landet. Har litt tro på det konseptet da nabokrangler er noe erkenorsk og kan sikkert gi god underholdning.

Aber Bergen ... Dramaserie satt til advokatmiljøet med O.M.Williamson på rollelista.

1
Sarella [sitat…] På tal om repeterende programmer, Nytt på nytt er nå inne i sin 17 sesong, det samme med Beat for beat. Skavland (tidligere Først & sist) er inne i sin 18.ses, for ikke å...

På tal om repeterende programmer, Nytt på nytt er nå inne i sin 17 sesong

Noe av det eneste jeg fortsatt liker. Man blir kontinuerlig oppdatert på siste nytt, selv om konseptet holder seg likt vil det ikke føles repeterende, på en måte.

Ellers har jeg nok fått opplevd det meste på TV etter 2000 (mye jeg ikke har følget med på, som Idol, Farmen o.l.) men Golden Goal har holdt på i 10 år nå. Eller, de ga seg vel i fjor men de to holder fremdeles på med hvert sitt show. Jeg likte GG og disse programmene før men må ærlig si at jeg satt og kjedet meg under Amatørenes Mester... føler man har sett Elvestad gjort det der hundre ganger før, artig type for all del men. En æra er slutt? På tide med noe nytt? Eller kommer Netflix, HBO, YouTube osv til å overta fullstendig? Det eneste jeg bruker TV'en til er for å se på sykkelritt og enkelte fotballkamper. Alt annet går via pc'en

1
Perseus [sitat…] Noe av det eneste jeg fortsatt liker. Man blir kontinuerlig oppdatert på siste nytt, selv om konseptet holder seg likt vil det ikke føles repeterende, på en måte. Ellers h...

Eller kommer Netflix, HBO, YouTube osv til å overta fullstendig? Det eneste jeg bruker TV'en til er for å se på sykkelritt og enkelte fotballkamper. Alt annet går via pc'en

Jepp, er nok ikke så alt for lenge før eternett slår knockout på coax. Kabel-tv er antakelig historie om 10 år, litt som fasttelefonen er nå.

Leser at både Get og Canal Digital allerede har bekreftet at de har planer om å innføre valgfritt abonnement på TV og internett før 2017.

1

Skriveriene om at lineær tv skal være død minner meg litt om tilsvarende skriverier om det kontantløse samfunn, det papirløse samfunn etc. Tror ikke man kommer utenom at begge kommer til å eksistere side om om side.. Tilsvarende også for TV. Det gjelder i grunnen bare å tilby det folk vil ha.. Seertallene til nrks mest sette programmer vitner nå om at lineær-tv har livets rett..Flere av programmene har oppunder millionen seere i de månedene av året hvor folk trekker inn på kvelden for å se tv Ser jo selv hvis man er på besøk hos venner og familien.. Der står nå tven på med det som går der og da. Tror heller ikke man skal overdrive de unges vaner. Klarer ikke helt å se hvordan HBO og Netflix skal kunne gjøre TV2 eller andre overflødige... all den tid disse tjeneste bare tilbyr et spekter (i hovedak tv-serier og film; primært av utenlandsk art) av det en tv-kanal kan tilby via sine tjenester.

1

Hva syns dere? Er jeg bare en sur fyr som ikke har fått opp øynene for kvalitet, eller har jeg rett i noe?

Nei - har aldri sett noen av disse programmene du lister opp. Har aldri appellert til meg. Seertallene er jo dalene jevnt over, så det er tydelig at de har store problemer.

Det mest irriterende er disse kjendisene som skal brukes om igjen og om igjen. Det blir jo også en del nettavisoppslag på de samme "kjendisene" som f.eks. skal delta i det evinnelige Skal vi danse.

Og så driver man annonsering av dette også inne i nyhetssendingene.

TV2 har hatt noen gode programmer. Disse med Fredrik Græsvik med mat og konflikter av i en egen klasse.

Men den jevne TV2-seer er vel neppe i samme klasse, for å si det slik...

... er vel en sammenheng mellom TV2-titting og Se og Hør-lesing, for å si det slik.

1
Laster...