Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fant ingen tråd fra før. Flere som fikk med seg første episode i går? Halvparten av deltagerne har jeg ikke hørt om en gang.

Kate Gulbrandsen overrasket meg kanskje mest. Tenkte å se reprisen i dag, da jeg ikke fikk fulgt godt nok med i går.

2
69 svar

69 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

bennyen

Men hva er egentlig premien? Ære og berømmelse, penger, platekontrakt?

Noen som vet?

2

Bobbyv

Tja, si det, det er vel i hvert fall en ære, og så får han jo dele ut vandrepokalen til neste år! ;-))

1

kjempekanin

Var dette den beste sesongen hittil? (ting går fort i glemmeboken, men jeg har på følelsen av at det var spesielt mange gode artister med i år?, altså som mestret Stjernekamp-konseptet)

Gratulerer til årets vinner.

2

mniko

Synes nivået har vært høyt selvom lista i utgangspunktet ikke bø til store forventninger på forhånd. Knut Anders, Nicoline og Håvard har virkelig vist seg å være strålende. Egentlig litt refs til norsk platebransje at ikke dagens finalister er mer kjente!

1

deleted3041664

For oss som har fulgt med på GP og beat for beat er ikkje Knut Anders heilt ukjent :-)

1

Strandereng

Hurra for Knut Anders!

2

Bobbyv

Knut Anders vinner det hele, spesielt suveren i opera!

2

Strandereng

Ja, etter fredagens opera, sier jeg meg litt enig. Han har en helt egen utstråling som går gjennom skjermen. Han har to store utfordrere i denne sjarmerende Skybakmoen (aldri hørt om før) og Nicoline. (heller aldri hørt om). For meg er disse topp tre.

1

valotunk

Flott åpning. Jeg likte best Cash King, Gunhild Sundli og Kate Guldbrandsen.

Men jeg trodde jeg hørte "syner" de siste sekundene før Marian Aas Hansen gikk på scena. Jeg syntes så tydelig at jeg hørte ei strofe fra "Swings & Waterslides" med Viola Beach, det engelske bandet som ble utsletta i ei grusom broulykke i Sverige i februar. Har sett om igjen i dag og det er ikke tvil, det er Kris Leonard og Viola Beach vi hører som bakgrunnsmusikk rett før Marian går på scena. Skikkelig kult at en i NRK har hørt Viola Beach og lagt de inn som bakgrunnsmusikk i "Stjernekamp". De var et enormt talentfullt band!

2

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...