Nye VGD er lansert! Mer informasjon

...Er godt i gang, og deltagerne har allerede kommet til indre Sogn. Sammenslåing av lagene Lindesnes og Nordkapp var det også i går.

Er først etter 3-4 programmer man virkelig får oversikt over alle deltagerne og finner seg sine favoritter, samt dem man håper ryker ved neste korsvei.

For min del er det den alltid smilende og positive nordlendingen Adrian som er min desiderte favoritt. Fantastisk å se at han ikke lar seg stoppe av tourettes-sykdommen sin :) Hele "gamle" Lindesnes-laget har ellers imponert meg med sin gode lagånd og positive stemning i skarp kontrast til Nordkapp-stresset og gnisningene der i gården...

...som toppet seg i går da Steffen la skylden for tapet på gårsdagens etappe på 19-årige Michelles svake sykkelferdigheter mens bla.a han selv stresset avgårde i kajakkene uten å ordne roret slik at Nordkapp mistet den relativt klare ledelsen og tapte kappløpet.

Greit nok at det generelt sett kan være et poeng av å få ut svake ledd "med en gang"- men det blir bare helt feil å se på store sterke mannfolk i siste halvdel av 20-årene legge hele skylden på ei skuffet og gråtkvalt 19 år gammel jente og indirekte oppfordre henne til å tape utslagskonkurransen med vilje! Fy flate så pinlig det var å se på!

2
28 svar

28 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Perbu

Da jeg for noen dager siden var inne og stemte på min favoritt Adrian, lå han på førsteplass med 52 prosent. Den neste på listen hadde 13 eller 14 prosent av stemmene. Hvis han ryker ut, er jeg fristet til å droppe hele programmet. Tror aldri jeg har sett en 71-sesong med så mange deltakere som jeg har mislikt. Jeg tror ikke at Steffen er en virkelig person, men en bildemanipulasjon satt sammen av alle de egenskapene og tilbøyelighetene som TV-Norge vet at folk misliker. Bare måten han presenterte seg på; han hadde tenkt at det lureste han kunne gjøre for å beholde drømmedama, var å sørge for at hun ble gravid.

2

vidar

Jeg synes egentlig produksjonsleder/Stiansen burde brutt inn og sagt til Steffen at denne oppførselen er ikke i tråd med TVNorge og programmets holdninger, ADJØ! For en løk, burde holdt seg til Paradise.

2

lsklars

Godt å se Steffen kom på 3.plass. Fortjent seier Gry.

1

qbah

Tjaa. Steffen hadde jo lett vunnet denne finalen om han hadde valgt fornuftig løype på slutten. Men Gry fortjente det minst like mye. Så det var artig.

1

lsklars

Steffen fremsto som klysete og besserwisser gjennom hele 71 GN. Ta med SippeVicky i tillegg så må jeg si det var meget gledelig å se Gry stikke av med hele bøtta.

1

vidar

Gratulerer til damene. Meget velfortjent første- og andreplass. Positive og støttende, og begge taklet sine utfordringer hele veien. Enig angående nettet, det er oppbrukt, men gratulerer også TVNorge med å ha kommet opp med landets beste tv-program over snart 20 år.

1

qbah

Tidenes tabbe noen gang i 71 grader nord må være, av Steffen, som gir Gry den letteste ruta og velger selv den lengste og verste?! Hva i helsike. Han hadde jo finaleplass, sikkert også seieren i sin hule hånd.

For en generaltabbe. Overraskende men artig med vinneren her da.

1

JODDEMM

Tidenes tabbe noen gang i 71 grader nord må være, av Steffen, som gir Gry den letteste ruta og velger selv den lengste og verste?!

Hadde nok også valgt syklinga- for jeg elsker å sykle :)

Nei det hørtes nok ut til å være det raskeste alternativet- selv om det var det klart lengste. Men var nok ingen fordel at han måtte innom 2 poster før han kunne kjøre på siste stykket inn mot Nordkapp.

For en gangs skyld gjorde Steffen et galt taktisk valg- attpåtil når det gjaldt som mest :)

For har ikke lagt skjul på at jeg ikke har hatt sansen for denne Steffen etter dette famøse utpressingsforsøket av 19-årige Michelle tidlig i serien. Han har heldigvis vist seg fra en bedre side etterhvert- men oppveier ikke oppførselen hans i denne ovennevnte episoden. Bra at han til slutt ble slått av 2 jenter fra Lindesnes :)

Når det er sagt så har han spilt taktisk godt og gjennomtenkt hele veien- så finaleplassen var vel fortjent i så måte!

Dessverre ble finalen et antiklimaks da Victoria ble tatt av høydeskrekken og vinden. Kanskje kan det være en idé å snart prøve noe nytt i finalen enn dette drita kjedelige edderkoppnettet?

Ellers ser det ut til at Adrian vant publikumsprisen på 50.000. Fikk 47% av stemmene. Ikke en eneste stemme for lite- for Adrian var virkelig en fargeklatt i årets 71 :)

2

qbah

Fortjent pris til Adrian, ja.

Gry hadde jo gitt opp egentlig fra første stund både i semifinalen og finalen. Tempoet hennes var jo også tilsvarende at hun hadde gitt opp. Derfor er det passe sykt at hun kom såpass før Steffen, som røk ut og hadde egentlig en parademarsj.

1

Eksberten

Startet halvtimen før Gry og kom i må halvtimen etter. Hadde Steffen tatt båtruta, så hadde han nok kommet minst 2 timer før Gry i mål, og siden Victoria var helt hjelpeløs i nettet var det nok seieren han ga bort. Skjønner godt at Steffen ville møte Victoria i nettet.

Men artig at Gry som gjennom hele 71 grader Nord har hatt så lite tru på seg selv og egne ferdigheter gikk helt til topps. Skulle heller ikke forbause meg om hun satte tidsrekord på finaleoppgaven. Droppet å hente svarene på 2 av de 6 oppgavene og løste alt, med bare en strafferunde ute i nettet.

Gry har jo vært mindre profilert gjennom denne utgaven, enn de to andre finalistene, så derfor trodde jeg ikke hun skulle vinne.

Antar det ble Adrian som fikk publikumsprisen i år. Ledet i alle fall stort i starten, ble det sagt.

1

Eksberten

Skulle heller ikke forbause meg om hun satte tidsrekord på finaleoppgaven. Droppet å hente svarene på 2 av de 6 oppgavene og løste alt, med bare en strafferunde ute i nettet

Gry brukte godt under 5 minutter fra Tom som klar-ferdig-gå, til han gratulerte henne som årets vinner av 71 grader Nord.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...