Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Når amerikanerne skal lage serier,lager dem det alt for perfekt,Narcos er dårlig i forhold til original serien,som nå også ligger på netflix.

''Pablo Escobar del patrol de mal'' er originalen,der går det også på spansk/Columbiansk språk med norsk tekst,serien går mye mere i dybden på kartellene,det er mere nærgående vold og en mere troverdig serie som lar oss forstå ''litt mere hvorfor'' (ikke det at man forsvarer handlingene) men jeg tror nok Columbianerne vet mere om hva som egentlig foregikk enn Amerikanerne som egentlig bare viser det man forventer å se.

De patrol del mal er mere brutal,men også mere informativ,men det er er litt mere sløvt når det gjelder enkelte av handlingene,eksempelhvis kan man (hvis man ser litt med argus øyne) oppdage at de setter seg inn i en rød bil,og går ut av en blå,eller tar av men entype helikopter/fly,og lander med en annen flytype-slike ting har ikke filselskapet lagt vekt på,og forsøker ikke å skjule det en gang.

Men alt i alt,så synes jeg at ''Pablo Escobar Del Patron De Mal'' er bedre fortalt enn Narcos,anbefales på det varmeste.

Andre som har synspunkter?

3
1 svar

1 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

CapTrips

Andre som har synspunkter?

Har ikke kommet lenger enn at jeg har lest om seriene. Ser at mange hyller Narcos for dramaturgien,skuespillet og det faktum at serieskaperne har tatt seg visse friheter på godt og vondt. Pablo Escobar del patron de mal,er litt mer grumsete virker det som, og har flere delte meninger etter det jeg har lest på bøljan blå.

Har uansett sett en doku laget av NatG og lest meg litt opp,og tror jeg ender opp med Narcos. Info fra denne epoken er uansett så godt dokumentert og lett tilgjengelig,at valget nok ender på Narcos for underholdningens skyld.

Takker uansett for tipset.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...