Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Så et utdrag fra en stand-up med Bill Cosby nylig. Han var så gammel at han måtte sitte, og han så ut som om han var på gravens rand. Han var veldig morsom, merkelig nok. Det er tydelig at han har gjort dette hele livet, og fløt på rutinen. Han er jo beskyldt for å være serie-voldtektsmann, men jeg tviler på at han lever lenge nok til å sitte i fengsel.

1
18 svar

18 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

jeangabin

Hele prosessen mot Bill Cosby er en farse. Mannen er ute avstand til å forsvare seg, syk og blind. Og han er ute av stand til å straffes. Det spiller ingen rolle om han er skyldig. Ingen skal plages unødvendig på dødsleiet. De var bare for sent ute denne gangen. Det er bare å akseptere det. Om han da er skyldig.

1

Lezah

Ingen skal plages unødvendig på dødsleiet.

Så kan man diskuteres om å bli stilt til ansvar for flere voldtekter er unødvendig plageri på lik linje med en parkeringsbot-

1

jeangabin

Man må jo være i stand til å forsvare seg, og til å ta straffen. Han er jo allerede stemplet i media som skyldig. Det har ingen hensikt å plage en syk, gammel blind mann som ikke vil leve stort lengre. Jeg vil kalle det cruel and unusual punishment, noe som ikke skal være lov i usa.

1

VivaLV

Nå har han nok råd til de beste advokater.

1

jeangabin

Nå har jeg skiftet litt mening siden jeg skrev denne tråden. Cosby så ganske pigg ut i rettsaken, slett ikke det stakkarslige vraket jeg så tidligere. Kanskje han har kommet seg litt etter en eller annen slags tyngre sykdom? I så fall burde han behandles som alle andre. Men jeg vet ikke riktig hvordan det er med blinde i fengsel. De trenger ihvertfall ikke maximum security, det er sikkert.

1

FrannyLee

Hele denne historia er bare trist. Noen har for sterke drifter og da særlig skapende mennesker forekommer det meg og da roter de seg lett borti noe og går over streken, eller noen bruker det mot deg

Og det uten at eg har noen mening om akkurat denne saken.

1

jeangabin

Om det som han er beskyldt for stemmer, så er han samme type som den danseren som ble dømt nylig, kopseng (?). Dopet ned mange kvinnfolk og voldtok dem. Men det spiller jo ingen rolle nå. Om han blir dømt, så vil han måtte sitte i en institusjon for eldre uansett.

Men du har rett, dette er fryktelig trist. Han var et stort talent. Skulle ikke tro han trengte voldta noen så morsom som han kunne være på scenen da han var yngre.

1

CapTrips

Noen har for sterke drifter og da særlig skapende mennesker

Virker nesten som en dårlig unnskyldning fra din side. Er nok av mennesker med kjipe og ekle tendenser, men disse er ikke kjente nok til at media gidder å bry seg.

1

FrannyLee

Virker nesten som en dårlig unnskyldning fra din side.

Det dreier seg vel primært om å kunne ha mer enn en tanke i hodet på en gang.

Noe en ikke trenger å gå lenger enn til den amerikanske valgkampen og senere selve valget for å se er veldig vanskelig. Massesuggesjon er vel også en betegnelse på dette.

Og det har vi sett igjenom historien kan ha katastrofale følger.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...