Nye VGD er lansert! Mer informasjon

I kveld starter frikjent - sesong 2, og denne gangen skal sannheten virkelig fram!

Her kan du se en liten "trailer": http://sumo.tv2.no/programmer/underholdning/kommer-paa-tv-2-sumo/kommer-27-oktober-frikjent-sesong-2-obs-spoiler-1054785.html

Hvem var det egentlig som drepte Karine?

Klokken 21:40 på TV2!

1
134 svar

134 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

quentez

Synes slutten var grei jeg. Gjennom hele serien har det vært en rød tråd med Aksels iboende raseri som innimellom har fått seeren til å tro at han faktisk var morderen.

Så fikk raseriet utløp på slutten, og Lena Endre sin karakter fortjente det forsåvidt.

3

Nøkkelknipe

En lite troverdig avslutning trekker ned helhetsinntrykket voldsomt. Jeg syntes serien var fengende og underholdende opp til slutten, til tross for mange enkle løsninger og vendepunkter underveis. Mot slutten virket det derimot som serieskaperne skulle være så "originale" å finne på en sjokkerende avslutning som ingen kunne forutse. Problemet er at jeg ikke tror på dramaet som utspiller seg. Aksel kjemper gjennom to sesonger med å renvaske seg selv, men ender opp med å drepe noen i ren frustrasjon i siste episode. Det hadde vært lettere å kjøpe et scenario der Aksel hadde truet de andre med geværet for å tvinge Lars ut av familiebilen. Deretter kunne han kjørt Lars til politiet og bedt han om å tilstå. Men intelligensnivået hos hovedkarakteren falt åpenbart flere hakk i sluttminuttene.

Et annet spørsmål som melder seg etter sesong 2 er hvorfor William prøvde å ta livet sitt i sesong 1? At han "tilsto" kan forklares med at han ville dekke over for Lars, men hvorfor valgte han å skyte seg selv?

Hadde serieskaperne planlagt at William ikke skulle være skyldig fra starten eller ombestemte de seg etter første sesong for å spinne videre på serien?

2

Johninho2

Så det klippet fra da Helene ble heiset opp etter selvmordet. Ingen tegn på at hun hadde blitt slått med noen bok så klart.

For så vidt heller ingen tegn på at hun hadde vært så skadet at hun døde av fallet ...

2

nadajan

For så vidt heller ingen tegn på at hun hadde vært så skadet

Det er vel grenser for hva de hadde råd til av sminke med et budsjett på 60 millioner. :)

2

Tomin

Jeg forstår ikke dere skriver som om det er avgjort har samtlige settavslutning på Sumo

1

att

Tullete avslutning, men vil ha en ny prison break med Brochern i hovedrollen.

2

Altimeter

Det kan se ut som fremstillingen av poiltiets inkompetentet hvor de tilsynelatenne bruker flasketuten peker på i drapsetterforskningen, er hentet direkte i fra bergenspolitiets arbeidsmetoder.

2

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...