Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ser at man har begynt med en samletråd der man liksom forteller om hvilken serie man har sett sist, slik som man på filmforumet har en tråd om hvilken film man så sist. Noen har nevnt denne serien der, men fant ikke en egen tråd. Det skrives så lite på vgd for tiden, at denne serien fortjener en egen tråd.

Black Mirror er ikke mindre enn en fantastisk serie som tar opp negative sider med teknologi og menneskene. Det har kommet 3 sesonger, alle ligger på Netflix, men det er svært korte sesonger, selv om det heldigvis var en del flere episoder i siste sesong enn før. Hver episode er helt avsluttende og de har ingenting med hverandre å gjøre. Om du ikke har noe å se på i dag, se Black Mirror. Se den!

Jeg fikk anbefalt serien av en som bare snakket om første episode og det som skjedde der - litt sånn teenager over ham der. Serien er så mye mer enn den!

4
81 svar

81 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Elguaje

Sesong 5 har blitt bekreftet. Forhåpentligvis rundt slutten av 2018/starten av 2019.

2

upforgrabs

Hmm.

Syntes det var noe gjenkjennelig med et par av plottene i Black Museum.

Skamløst plagiat eller har Pilkington bidratt bak kulissene? Ghost writer kanskje? :)

2

Elguaje

Skamløst plagiat eller har Pilkington bidratt bak kulissene? Ghost writer kanskje? :)

Haha, når er dette fra?

1

vidar

Gammel XFM podcast såvidt jeg husker. Karl snakket om hvor enkelt det hadde vært dersom vi fant opp noe som kunne gjøre at legen følte samme smerten som pasienten.

1

Elguaje

Ikke lenge til sesong fire kommer ut nå. 29 desember smeller det.

Kun to episoder har kommet ut med episodens premiss, men kan allikevel komme med litt fakta som muligens kan gjøre folk hyped for hver enkelt episode. Da først og fremst med regissører og skuespillere som er med i denne sesongen. Man finner vel også trailere for hver episode på deres IMDB side, men personlig er jeg ikke fan av trailere, så holder meg unna dem.

Episode 1: Arkangel

"After fearing the worst when her daughter suddenly disappears and is returned safely, a desperate mother is willing to try anything to prevent it from happening again."

Sesongens første episode er regissert av Jodie Foster. Selvfølgelig mest kjent for sine skuespillerprestasjoner, men har regissert fire filmer til nå. Den seneste er Money Monster hvor man finner skuespillere som George Clooney, Julia Roberts og Jack O'Connel. Har også regissert en episode av House of Card, og to av Orange is the new Black

Episode 2: USS Callister

Regissert av Toby Haynes. Har regissert min favorittepisode av BBCs Sherlock, nemlig The Reichenbach Fall. Har også jobbet et par episoder av Dr. Who.

I hovedrollene finner vi blant annet Jesse Plemons, Jimmi Simpson og Cristin Milioti. Sterk cast og det som virker en god regissør.

Episode 3: Crocodile

John Hillcoat er regissør på denne episoden. Han har regissert blant annet The Road og Lawless.

Finner ikke så mye informasjon her, men utifra kameracrewet, virker det som at de har skutt en del(om ikke alt) på Island.

Episode 4: Hang The DJ

Regissert av Timothy Van Patten. Han har jobbet med mange ulike HBO-seier. Blant annet The Sopranos, The Pacific, The Wire, Deadwood og Game of Thrones.

Mest kjente skuespilleren i denne episoden er Joe Cole fra bla Green Room og Peaky Blinders.

Episoden blir klippet av Mark Davis, som har jobbet med ulike serier som Peaky Blinders, Taboo og Sherlock.

Episode 5: Metalhead

Following a woman whose companions are mauled by a mysterious "dog" at a warehouse, "Metalhead" is a chase story set against the empty post-apocalyptic landscape of the Scottish moors.

David Slade står for regien her. Har regissert episoder av American Gods, Breaking Bad og Hannibal (blant annet sesongavslutningen på sesong 2!)

Episode 6: Black Museum

Sesongens siste episode er regissert av Colm McCarthy. Har regissert Sherlock (The Sign of Three), Peaky Blinders (hele sesong 2) og The Girl With all the Gifts

I episoden får man se blant annet Letitia Wright (aktuell med Black Panther) og Babs Olusanmokun(The Night Of og The Defenders)

Av disse episodene, kun basert på ulike navn så er det USS Callister, Hang the DJ og Metalhead jeg ser mest frem til, men gleder meg selvfølgelig til alle.

2

Roshambo

Enig med resten her i at Rachel, Jack and Ashley Too var skuffende, men likte Striking Vipers godt og Smithereens er helt der oppe med de beste i serien. Rå prestasjon av Andrew Scott.

1

GimleSag

Så alt i alt færre episoder, med dårligere kvalitet? Hvor mange av de nye episodene er britiske vs amerikanske? Får ikke sett selv før om en to ukers tid.

En trist utvikling av en serie jeg setter høyt. Heldigvis er gjensynsverdien stor. Har vel sett Hang the DJ, Junipero og White Christmas mellom 3-4 ganger hver, samt noen rewatches av Nosedive, USS: Callister, Fifteen Million Merits og Black Museum.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...