Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hei alle sammen. I år som i fjor tillater jeg meg den store ære av å starte årets Anno-tråd. I dag blir deltagerne presentert og premiere på tv er mandag 2 januar. Av en eller annen grunn får jeg ikke til å linke, men artikkelen er på Dagbladet i dag iallfall. Som trønder og bosatt i Trondheim gjennom mange år blir årets sesong helt spesiell. Min drøm om en middelalderversjon fra Trondheim ble oppfylt og årets sesong er da spilt inn i kanskje de mest historiske kulissene vi har her i landet. Nemlig området Nidarosdomen og Erkebispegården. Forøvrig all ære til produksjonen som på en så diskre måte har spilt inn dette i Trondheim sentrum. Har selv gått forbi innspillingsstedet flere ganger uten å legge så mye merke til at det var en tvinnspilling der. Er kun gjerder og noen "nye hus" utenfor erkebispegården som har signalisert at det var noe som skjedde der. VI GLEDER OSS :)

2
252 svar

252 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Arduinna

jorkje:

Er "fighting" et kriterium for at et program skal være seerverdig?

Fri meg for drama og fighting i hvert enda program!

3

Palimpsest

Og for å gjøre forvirringen komplett, ble han Sven ikveld.

2

trondergutt

For de som har etterlyst noen små konflikter i den ellers lykkelige gjengen i Anno, var det nå tendenser i gårsdagens episode. Selv om de ikke vedvarte lenge og gikk endelig over etter en tur på Pirbadet :)

Ellers har jeg selv alltid hatt filosofien å sette rett person til rett arbeidsoppgave og således var det nok et klokt valg at svennekandidaten til jentene ble den det ble. Blir spennende å se om Linn Elise klarer å bli dobbeltmester på samme måte som Claus Dalvang ble i første sesong. Han ble jo mester både i boktrykker og båtbyggerlauget.

2

trondergutt

Det klages av mange her om at Anno er kjedelig og lite severdig fjernsyn.

Ja, det er mulig mange synes det, til lags åt alle kan nå ingen gjera. Kanskje Anno rett og slett ikke er det rette programmet for alle.

Er du null historieinteressert og heller mer mot drikking, krangling og sågar puling på tv så finnes det sikkert andre alternativer.

Synes du derimot historiearven vår er interessant og setter pris på ærlige og fine mennesker som trives sammen og jobber mot felles mål så er kanskje Anno noe for deg.

Forøvrig var vel Simen i Erkebispegården idag og lærte folk smiing. Det var veldig dumt det kolliderte med at 6-åringen skulle i bursdag og naturlignok trenger skyss enda :)

2

Sarella

Er du null historieinteressert og heller mer mot drikking, krangling og sågar puling på tv så finnes det sikkert andre alternativer.

Sikkert, men dette er jo ikke problemet, når det mest spennende med alt i Anno er å se på hvem som kan slå på stein, "alle klapper", sy en sømm, "alle klapper", lage mat, "alle klapper" osv osv. Hvorfor ikke spille inn alt sammen på Kuben-yrkensarena? Programmet mangler totalt en brodd!

1

jorkje

Ja, det er mulig mange synes det, til lags åt alle kan nå ingen gjera. Kanskje Anno rett og slett ikke er det rette programmet for alle.

De dalende seertallene taler i hvert fall sitt. Beklager å måtte si det, men et tv-program i beste sendetid må fenge selv om det sendes på NRK. Anno var et godt program som tok avstand fra andre reality-konsepter, det var lærerikt og spennende, men nå er det så få personligheter der inne at de like gjerne kunne plukket opp folk på gata for å få tak i mer interessante deltagere.

1

Palimpsest

Hvorfor folk til stadighet må belemre andre med at de ikke egentlig liker det de liker, det forblir for meg en gåte. Kanskje de rett og slett er litt korte i hodet?

2

jorkje

Fordi jeg likte sesong 1 og dels sesong 2, da er det trist å se fin serie og et solid konsept bli ødelagt av elendig casting.

1

Sarella

da er det trist å se fin serie og et solid konsept bli ødelagt av elendig casting.

Det, samt at man kunne filmet akkurat det samme i en sløydsal. Programmet mangler brodd, man må kunne engasjere seg i noe, her er det null og niks. Om man lar en eller annen interessert med Gopro-kamera gå bananas på Kuben-yrkesarena så hadde han jo utkonkurrert denne sesongen av Anno totalt, bottom line, det blir for kjedelig!

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...