Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg så Shameless på netflix og på TV, og jeg må si at Cameron Monagham imponerer, spesielt når man tenker på at han ikke har noe til felles verken med Ian rollen eller med The Joker i Gotham, hvor han også brillierer. I tillegg er han bare noen og tyve år. Jeg tror denne fyren kommer til å bli ganske stor, om han får roller, da.

Jeg visste ikke hvem han var for 14 dager siden, men nå har jeg merket meg navnet. Up and coming, er det ikke det det heter? Jeg regner med at alle fjortisene allerede visste hvem han var, men jeg har altså nettopp oppdaget ham, jeg er over 40. Det er litt betryggende å se at nye supertalenter kommer til etterhvert som de gamle forsvinner.

2
3 svar

3 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

jeangabin

Jeg må si denne fyren har litt av en fanskare. Det er jo millioner av jenter som fullstendig forguder ham på facebook, jeg har aldri sett maken (jo forresten Bieber sine jentefans) . Men det er litt skremmende hvor hysteriske de er.

Det er tydeligvis at jeg er litt for gammel siden hele dette hysteriet har gått meg hus forbi.

1

Ale-Jet

Mhm, han er en meget talentfull skuespiller. Blir spennende å følge.

1

jeangabin

Han har ennå et litt ungdommelig utseende, så han får sikkert unge hovedroller. Men jeg tror han kan bli en god karakterskuespiller også. Dvs han kan spille slem, usympatisk eller hva det måtte være.

Jeg så et intervju på youtube hvor han sa han ville spille mot de niro og pacino, men de er jo så og si pensjonister. Jeg tror man burde få ham sammen med Dicaprio, Day Lewis og slike folk. Kvalitetsskuespillere.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...