Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ser at interessen for programmet er tydeligvis ganske laber her, men starter denne tråden likevel for i tilfelle hvis debattantene her ønsker å diskutere programmet.

I kveld er det Danskens tur. Lun, godslig og sympatisk type. Kveldens fremførsler har vært greie så langt, men Ida Marias fremøfring var litt vel... too much.

1
38 svar

38 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

charlie27

Sesong 2 er min favoritt sesong :) med 1 og 5 like bak :)

2

Mister_Morisette

5 like bak :)

Hva likte du med den femte sesongen da?

1

charlie27

flere hadde sine magiske øyeblikk :) Unni med "farmors hus" Ravi med "saa kom du og Eva sin versjon av "snakke litt"var rett og slett kunst som de selv sa i gjenforeningen.

1

Geiraldo

Sesong 1 var den klart beste

1

charlie27

Åse var utrolig hot i yngre dager :) vakker nå også da for all del :)

2

Mister_Morisette

Åse var utrolig hot i yngre dager :)

Word.

2

charlie27

ganske hot kaninkoker ho Hanne :)

2

Mister_Morisette

Indeed ;)

1

Navarone73

En Bjørn Eidsvåg eller Jahn Teigen hadde passet perfekt I dette programmet. Liker Benny Borg og Eldar Vågan men ikke blodfan. Ikke noe særlig forhold til de andre artistene. Dansken er en gladgutt men hører sjelden på hans musikk. Sesongen med Morten Abel og Kurt Nilsen var for meg den beste. Topper aldri den.

2

Mister_Morisette

De to første sesongene var de beste, ja. Kanskje fordi konseptet var nytt, men også fordi det var en bra variasjon mellom artistene og en god fordeling mellom dem.

1

ms_8

var vel også sesongene med fleist artister folk hadde eit forhold til. Første sesongen var alt frå gamle kjente som Jan Eggum, Halvdan Sivertsen og Anne Grete Preus. Til nye som Bertine Zetlitz og Vinni

Andre sesong hadde nye som Kurt Nilsen, Lene Marlin, Morten Abel og gamle som Anita Skorgan, Magnus Grønneberg og Ole Paus

Dei siste åra har det vært mindre variasjon og i tillegg var dei spennande historien vekke. Vi hadde hørt det meste før og programmet blir litt oppbrukt. Sjølv om spesielt sesong 5 hadde ein del gode namn som Wenche Myhre, Henning Kvitnes, Eva Weel Skram og Admiral P. Sesong 3 mangla store profiller og sesong 4 endte litt mellom sesong 3 og 5.

Årets sesong kan fort bli litt lik sesong 4 eller 5. Midt på tre med andre ord.

1

Navarone73

Margaret og Hanne best til nå. Ida ble for mye støy.

Spent på legenden Benny Borg.

2

Mister_Morisette

Ida ble for mye støy.

Great minds thinks alike :)

Har ikke noe i mot Ida Maria, bare så det er sagt. Men opptredenen hennes var litt vel støyende.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...