Nye VGD er lansert! Mer informasjon

På tide at denne tråden blir opprettet. Man går inn i den åttende sesongen. Vil vel tro at det i likhet med de siste årene ikke begynner før i starten av mars. Så en rundt en hel måned til å fundere på hva slags deltakere man blir kjent med denne sesongen.

1
1,9k svar

1930 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Crabsen

Veldig fornøyd med finalen, kunne faktisk ikke gått bedre!

Kevin, til tross for tapet av penger, blir stående igjen som den suverene vinneren av alle her. Demonterte Morten på målstreken, og vant med helt clean samvittighet noe som var det viktigste for han. Tar det i tillegg som en gud etterpå.

Nei, dette her vant Kevin, rett og slett.

4

qbah

Enig. Kevin den største vinneren her.

1

as_roma

Årets sitat levert av Mr.miami: "Skal hjelpe de mindre verdt i societyen".

4

beardman

Sykt å melde faktisk

1

GoingKronos

Hvem står sterkt og hvem står svakt?

Martine står veldig sterkt, hun har Morten, Grunde og kanskje Aleks som har henne som førstevalg. Som eneste jente i en allianse så må hun ha fryktelig utur for bli kjørt ut en av de neste ukene.

Petter og Andrea står veldig sterkt sammen, han står sterkere enn henne siden han nok er første valget til Martine Lunde.

Sofie og Kevin står sterkt sammen, men de har vel ingen backup - så begge kan være sårbare om det oppstår en situasjon hvor de ikke kan stå med hverandre.

Morten er i et mellomsjikt, han har Martine i bakhånd, men er ansett som den som spiller mest og den de på den andre alliansen vil ha ut.

Resten står svakt. Aleks har flere og spille på, men det er med rette ingen som stoler på han - og tviler litt på at verken Martine Lunde eller Henriette vil berge han om det kommer til stykke. Begge de to står også svakt uten noen klar partner, Lunde er nok i en bedre situasjon siden hun har vært lengre på hotellet og er bedre likt.

Grunde står svakest, han har bare Martine, og han er ikke hennes første valg. Men kred for å ha klart å spille seg inn hos Morten, det var hans eneste sjanse og skulle Morten forsvinne ut så kanskje han kan stå godt med Martine.

4

Tranquillo

Melding mottat, Makatelli.

Skjønner at det kan være suspekt noen ganger. :)

4

Riders

tomt

3

nadajan

tomt

Tommel for den.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...