Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Ny sesong i gang i kveld (program 1 av 10) I første program ropes det på ulven. Kan bli spennende, ser at det kun er et halvtimesprogram, var det ikke lengre før?

Lenge siden Seltzer har vært på skjermen, han hadde et spesialprogram angående valget i USA, som var underholdende. Etter "Natta Norge" som bare var delvis vellykka, returnerer Seltzer bak skranken på sitte kjære Trygdekontor.

Starter 2230 på NRK1 i kveld

2
17 svar

17 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

diskobox

Lenge siden Seltzer har vært på skjermen, han hadde et spesialprogram angående valget i USA, som var underholdende. Etter "Natta Norge" som bare var delvis vellykka, returnerer Seltzer bak skranken på sitte kjære Trygdekontor.

Lenge og lenge. Forrige runde med Trygdekontoret gikk jo våren 2016 (mars/april), mens "Natta Norge" gikk senhøsten 2015.

Veldig bra den spessialen han lagde fra USA rundt valget, ja.

Har ikke sett kveldens program ennå, men forstod det slik da Selters gjestet P3morgen, at han og NRK til slutt ble enige om å lage annenhver-ish sesong med Trygde/Natta, og at de like greit skulle bruke Trygdekontoret-navnet også på de programmene som er litt doku-ish (som Natta Norge), som jeg antar kveldens program var, og som de neste 9 episodene også muligens blir.

Er også helt klart mest glad i Trygdekontoret i studio med saksbehandlere (både på tv og den tiden på radio), men Seltzer er i mine øyne forbaska dyktig til å fortelle og fremstille historier, med svært interessante vinklinger, og han har en evne til å komme tettere inn på folk og deres meninger enn hva andre klarer.

3

kansas00

men Seltzer er i mine øyne forbaska dyktig til å fortelle og fremstille historier, med svært interessante vinklinger, og han har en evne til å komme tettere inn på folk og deres meninger enn hva andre klarer.

Så enig så enig... befriende med programledere/tv-personligheter som ikke må ha hovedrollen i sitt eget program. Med en annen programleder her så kunne fort programmet sett helt annerledes ut. Begynner å bli rimelig mange i NRK nå som er rimelig høye på seg selv. Kjedelig at NRK ikke har råd til å spandere noen flere minutter på programmet. 45min-1time ville gjort seg.

2

VivaLV

Syntes han fungerer best når de diskuterer jeg. Det er ett aller annet med looken hans som ofte blir litt merkelig i settingen syntes jeg.

Hadde jo ikke vært noe problem å diskutere ulv i studio. 45 minutter med de involverte.

1

dengelgen

Er også helt klart mest glad i Trygdekontoret i studio med saksbehandler

Ja det er det aller beste, men det er ikke alle saker som passer å ta inn i et studio. Første program handlet om ulvejakt og hvor menge ganger har vi ikke sett to fra hver side diskutere så fillene fyker i et studio? Det var det Seltzer ville unngå.

1

Perbu

Seltzer er en genial intervjuer, oppriktig interessert i mennesker, og aldri moraliserende.

2

kansas00

Seltzer på syre-trip... eller mulig det var noe sopp-greier (var nå iallefall noe sopplignende de hakket opp). Snodig å se en fyr som antageligvis har dyttet i seg såvidt mye dop igjennom sitt liv være såpass bekymret for dette. Så rimelig kjipt ut å sitte på et hotelrom i 4 timer og drikke 2 kopper med "te" uten at det skjedde så mye. Så ikke ut som han andre som tok det l itt sterkere fikk de største reaksjoene.. Litt "artigere" med arkiv-klippet fra trygdekontoret i 2015 med fyren som tripet. Den hadde jeg ikke sett før.

2

dengelgen

Litt "artigere" med arkiv-klippet fra trygdekontoret i 2015 med fyren som tripet. Den hadde jeg ikke sett før.

Det var legendarisk, Ingvar Ambjørnsen som satt i studio ble bekymret for han som tok lsd (eller hva det var) og det sier ikke lite

1

Stenia

Snodig å se en fyr som antageligvis har dyttet i seg såvidt mye dop igjennom sitt liv være såpass bekymret for dette.

Det er ikke noe snodig i det. Mange er redde for hva dette stoffet (lsd) gjør med hjernen der og da. Kokain og hasj er mer vanlig, og ikke så skummelt. Som regel ikke der og da, dah.

1

Marchionni

Særlig ikke etter å ha opplevd live hvordan det faktisk kan gå. I tillegg er forskjell på å ta dop som rockestjerne og som programleder på tv.

1

borbje

Jeg skal være med I et av programmene I år, vet ikke når, men er om trav og bjerkebanen, vi filma noen timer der på sommeren I fjor..., håper det blir bra , har ikke sett dette selv enda , så...

2

Paddywhack

Jeg trodde ikke du var en playa hater, dengelgen.

1

dengelgen

Ha ha the playa hater er Seltzer i dette tilfellet.

Synes ikke rappereren gjorde noe veldig god figur i programmet, så kanskje han er den største playa hateren!

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...