Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Herregud for et rotete og dårlig program! Følger ett tema kanskje ett minutt og så hopper det over til noe annet som varer ett minutt for så å hoppe videre til et tredje og så tilbake til det første igjen. Og den fortellerstemmen er en lidelse å høre på!

1
7 svar

7 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Dex74

den fortellerstemmen er en lidelse å høre på!

Er jo "Proffen" jo! Eller i senere tid, "Arne" fra "Lillyhammer" :)

Ellers kan jeg være enig i at det blir litt vel mye om butikktyveri og toll. Men har jo og vært andre episoder. Ser serien på Viaplay så slipper heldigvis reklamen. Har sett dårligere dokumentarserier...men og bedre enn OSL 24-7!

1

kansas00

Mulig jeg har litt selektiv-hukommelse... men etter ca. 1 måned med denne serien er min konklusjon at det kun skjer 2 ting på OSL... Pågripelse av tyver som stjeler parfyme i tax-freen... og beslag av narkotika/doping i brev/pakketollen.

1

kansas00

Helt greit... men litt vel kort.. Sjeldent jeg ser lineær-tv.. iallefall veldig sjeldent på kanaler som viasat.. og forstår det når er episode på ca 23-25 minutter har en reklamepause på 7 minutter, sånn at programmet effektivt blir sånn ca. et kvarter. Oppkonstruerte situasjoner er vel ikke til å unngå... har uansett vanskelig for å tro at han fyren som jakta på tyven ikke hadde funnet tyvgods under takhimlingen på do før. Litt rart at de ikke har noen form for tyveri-sikring på varene i tax-free-butikken på gardermoen hvis tilfellet var at det var så mye tyverier i denne butikken. Blir nok mer interessant utover i serien når man får episoder med passasjer etc.

1

Oslogg123

Joa, men poenget mitt var at hver sekvens var alt for kort før de hoppet videre til neste. Blir bare heseblesende og rot

1

snowik

Følger ett tema kanskje ett minutt og så hopper det over til noe annet som varer ett minutt for så å hoppe videre til et tredje og så tilbake til det første igjen.

Følger samme prinsippet som i Ultimate Airport: Dubai. I seg selv et godt påfunn det, men det gjøres jo på en mye bedre måte i UAD enn i OSL 24:7. Virker vel ensformig og, 2 episoder der hovedingrediensen har vært jakt på tyver og tollbeslag.

Ellers synes jeg ideen er kjempegod, og det finnes jo flere program enn bare Dubai også. De har vel laget lignet om Kastrup og Edmonton om jeg ikke tar feil.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...