jeangabin De kuleste menneskene i verden er døde, slik er det bare. Den ene av de jeg nevnte er fysisk død, den andre lever bare som en skygge av sitt gamle jeg.

den andre lever bare som en skygge av sitt gamle jeg.

Tja godt mulig det. Er en stund siden eg har sett noe bra fra han.

Svart humor er et NRK-program. Du har kanskje ikkje sett det.

Kom gjerne tilbake med en kommentar om programmet etter å ha sjekka det på epleboksen din.

1

Nei, det er ikke spesiellt morsomt. Dessverre. Å lage satire, og gjøre narr av fordommer er ikke lett.

Dessverre blir dette programmet bare så opplagt :

"Nå skal vi prøve å endre på holdningene til den etniske norske befolkning ved å tøyse med deres holdninger til utlendinger, ved hjelp av våre nye landsmenn"

Problemet er bare at mange av disse holdningene bunner i en reel virkelighet. Da blir humoren plutselig bare kvalmende usmakelig og ufordøyelig politisk korrekt.

Men hver sin lyst. Hvis du smiler og koser deg med programmet er jo det bare bra. Bare så synd at propaganda kan komme i så mange former...;)

Jeg holder meg til Seinfeld, Kongen av Queens, og Ingen grunn til begistring når jeg skal bli underholdt :)

1
dapre Nei, det er ikke spesiellt morsomt. Dessverre. Å lage satire, og gjøre narr av fordommer er ikke lett. Dessverre blir dette programmet bare så opplagt : "Nå skal vi prøve å endre p...

Seinfeld, Kongen av Queens, og Ingen grunn til begistring

Seinfeld flirte jeg lite til, men de to sistnevnte derimot. Frasier, Cheers, Friends, Two and a Half Men, Modern Family, og Fawlty Towers like så.

Tror faktisk jeg nettopp ramset opp mine topp 6 her.

1
deleted3041664 [sitat…] Eg smiler og ler ja. Var ikkje ein gong klar over at det er propaganda. Mulig eg er hjernevasket av programmet?

Vil vel ikke strekke det så langt å si at du er blitt hjernevasket, men du ser i hvert fall ikke det samme som meg.

Jeg ser et underliggende motiv ut over det å lage ren underholdning.

Du ser bare underholdningen. Og det er jo bra - for deg.

Men nå er det jo en gang sånn at alle serier og filmer har mere eller mindre politiske budskap bakt inn i seg (propaganda) Dette kan det jo være greit å være klar over, uten at man dermed skal få ødelagt hele tv/film opplevelsen av den grunn.

I farten nevner jeg at det er blitt laget et utall av filmer som er sponset av det amerikanske forsvar - mot at de feks blir fremstillt på en måte de godtar.

De fleste nye filmer/serier, har en oblikatorisk sterk moderne kvinne og en like sterk homofil - til tross for at dette virker helt usannsynlig og malplassert der dette skjer. Dette er ikke tilfeldig. Det er bevvist. Om det er bra eller dårlig får andre vurdere. Jeg synes bare det er for opplagt, for påtrengende - og til slutt for irriterende til at jeg blir underholdt.

Men som sagt - hver sin lyst :)

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Publisert

Romantikken

Leste i jula Erik Bjerck Hagens bok om romantikken. Har glemt mye, men vil si noe. Avsnittet om Wergeland og Welhaven er preget av at han kjenner dem begge for dårlig, og en som er rotfestet i angloam...
1
0 svar
Film gabrielle Publisert

Hjelp meg å finne denne filmen

Det var en datter og en pappa og de va på en måte kongelig å så fant han en kone med en datter de soiste bare riskaker og hadde på en måte en sånn navle ring der de tok ut noe blod for å holde seg sla...
1
0 svar
TV-program frode57 Siste svar

For voldsom dekning av krigen

NRK bør gå over til nrk2 med dekningen sin og vente med de verste scenene til etter 21.00. Dette mediakjøret rammer barn. Hadde dette vært kino så hadde det blitt 18 års grense. Krig er voksnes sak. K...
1
2 svar
Litteratur Script Publisert

Ibsen

Fulsås og Rems artikkel om Ibsen i Morgenbladet gir et formelig murerstupid inntrykk. Det er geniestetikken de er ute etter, den lidende kunstner osv. Få passer bedre enn Ibsen som geni, og at han led...
1
0 svar
Litteratur kvelstad Publisert

Prinsessens bokgaver

Leser at det er diskusjoner om hva prinsessen fikk i bokgaver. Smålig å kritisere at hun ikke fikk noe krim. Prinsessen sa selv i et intervju at hun ikke liker krim eller skrekk. Så da har de vel jobb...
1
0 svar
Laster...