Nye VGD er lansert! Mer informasjon

The Vietnam War (Ken Burns)

Ingen over og ingen ved siden av Ken Burns dokumentarer. Uten og ha sett serien er jeg enig i Dagbladets terningskast. Dette er garantert terningskast 6.

1
4 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Fernandovonarb

Hei du Viva. Skulle til å lage en tråd om denne, og tenkte først historietråden men fant ut at det er vel strengt tatt her den hører hjemme. En absolutt "må se serie" for de som er litt historieinteressert. Jeg så igjennom hele serien på to dager, har ok jobb :-), og må si at dette var imponerende saker. Veldig mye bra musikk som en slags kontrast til elendigheten setter stemningen for meg.

Spesielt var det Ok å få med bakgrunnen for denne konflikten, og ikke bare årene 65 til 75 som de fleste forbinder den med. Terningkastet i Dagbladet står fjellstøtt.

En link er alltid OK. Må sees folkens.

2

Eivinder

Walter Conkrites "Vietnam war" er også bra. 12 timers dokumentar som også har stort fokus på CBSs nærvær i de amerikanske troppenes hverdagsliv.

1

VivaLV

Skulle gjerne hatt 18-timers utgaven og ikke den forkortede versjonen. NRK som er sakte-tv ekspert burde jo vist den.

1

tooommm

Sitter og ser på denne om dagen. Rett og slett en av de beste dokumentar seriene jeg har sett. Helt på høyde med Apocalypse: The Second World War. Men som trådstarter skulle jeg gjerne sett den fulle versjonen. Hvorfor er serien ned strippet så pass mye?

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...