Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Da er det snart dags for Farmen 2018, starter 25 september.

Årets deltakere

Årets Farmen er Gjedtjernet gård utenfor Kirkenær i Grue kommune.

2
3,6k svar

3559 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Tormund

Er vi blitt enige om at Tonje jukset?

3

BBQsaus

Kan ikke helt skjønne hva Kjetil skulle få ut av å anklage Tonje for juks dersom han ikke mente at hun har jukset. Han har jo utrolig mye å tape på dette. For det første fremstår han som er skikkelig dårlig taper, og hvis man bare kaster ut anklager om juks uten at man mener det har skjedd så er man jo komplett idiot, for da står man der og ser ut som verdens dårligste taper.

Han taper vennskapet med Tonje, men også med resten av Farmen-gjengen. Ville han ofret alt dette for å komme med grunnløse påstander?

Han har visstnok skaffet seg juridisk bistand for å få til en ny finale? Det er vel ikke gratis.

Det tar generelt veldig mye tid og krefter å fronte sånne ting i media, mot en Goliat-part som han selv liker å beskrive det som, et stort mediekonsern.

Og så er det jo alt dette som skjedde i finalen som er listet opp over her som virker mistenkelig. Og også dette i etterkant av finalen hvor TV2 visstnok har tilbudt penger for å få bort saken, i tillegg til at de nå innrømmer at det er fler personer som har visst om spørsmålene på forhånd. Og denne mystiske personen Tonje har fått et godt forhold til, hva er relasjonen her?

Det er ihvertfall veldig mange ting som tilsier at det Kjetil sier er riktig.

Men for all del, det er også en mulighet for at Tonje er supersmart og har flaks herfra til Drammen når hun tipper på ulike spørsmål, samt at Kjetil faktisk er tidenes dårligste taper og er villig til å legge navn, rykte og venner i potten for å få en ny finale der det er 50 % sjanse for å vinne bil og plankehaug.

3

storpeder

Det er ihvertfall veldig mange ting som tilsier at det Kjetil sier er riktig.

Det er ingen tvil om at Kjetil selv er overbevist, og det er gode grunner til at han tror det han gjør. Det holder selvsagt ikke som bevis, men "indisiene" er svært mange, både det faktum at produksjonsselskapet innrømmer at medarbeidere visste spørsmålene, og at en av disse hadde et svært tett forhold til Tonje, samt Tonjes opptreden og merkelige begrunnelser for svarene hun avga, som ser ut som begrunnelser som bærer preg av at hun vet rett svar, men vet ikke hvorfor det er rett svar.

Men det kan også være tilfeldigheter, og at Tonje hadde usedvanlig flaks i de spørsmålene hvor hun måtte gjette.

Uansett har Kjetil selv innrømmet å ha jukset. Hans opptreden er kritikkverdig uansett, jeg så noe i ham da han sutret over at han ikke skulle få en ny finalekniv siste uka, og her fikk vi bekreftet hvilken type han er. Hva om han hadde vunnet med ett poeng, og fylkesspørsmålet hadde blitt avgjørende, hadde han da innrømmet det? Nå blir det litt som: "Jeg jukset litt, men hun jukset mer!" Dersom Tonje jukset, så viste hun seg altså å være en bedre jukser enn Kjetil. Som at Jan Ullrich skulle klage over at Lance Armstrong dopet seg. Godt mulig både Kjetil og Tonje burde ha blitt disket.

Uansett får nok dette konsekvenser for produksjonen i framtida, det skal bare ikke være mulig at noen skal kunne lekke info om finalespørsmål til deltakerne.

1

Rusten

Dette dreier seg ikke om juks, men en småforelsket gutt som trodde det var en flørt på gang med Tonje før hun begynte å snakket om legning. Når da frøken luremus stikker av med bil og hytta i den avgjørende runden så koker det fullstendig over for Kjetil.

3

Tangsprell

Tonje kaster spaden under bordet på godt å vondt

3

flourhouse

Da har Gaute offisielt bestemt at smerten starter

3

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...