Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvilke tv-program rammes av krisen?

Med de strenge tiltakene som er innført i landet, så vil jeg tro det dette er et foreløpig kroken på døra for livesendinger som Alle mot en og Idol? Hvilke andre programmer blir kansellert mon tro og hvilke kan gå uten pubikum tilstede ?

1
11 svar

11 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

JODDEMM

Angående reality: i Tyskland går angivelig alt sin vante gang

"Det man ikke vet- har man ikke vondt av" si ;-)

1

JODDEMM

Hva skjer med reality som f.eks 71 GN og Farmen?

Blir det å slå sammen den vanlige 71-versjonen med kjendisversjonen og med oppstart i august/september og da med 8 "vanlige" folk samt 8 kjendiser? (Og så samme opplegg med farmen)

*En sammenslåing av konseptene blir vel litt verre å få til? 16 deltagere som starter fra Lindesnes mot Nordkapp- hvor de 8 første som "må reise hjem" istedet rykker rett inn på Farmen en etter en, og de 4 neste som ryker havner på Torpet ;-)

1

kibby

Hva skjer med reality som f.eks 71 GN og Farmen?

Farmen kjendis 2021 spilles egentlig inn i mai - så det får nok konsekvenser. Vanlig Farmen spilles vel ikke inn før i august-september.

71 grader Nord vet jeg ikke.

1

jonas

Og mens landet er stengt av i korontene er Senkveld dypt inne i en samtale om at mannen til Katarina Flatland ikke ler med lyd. Jaja.

PS: Korontene. Jeg fant det opp her og nå.

1

jonas

Kveldens Nytt på nytt går uten publikum i salen. Ganske merkelig stemning når Bård står foran tomme stoler og drar åpningsvitsene sine.

1

Eksberten

Var absolutt noe som manglet og kan ikke helt se for meg hvordan alle mot 1 skal foregå, for det er annonsert at det kommer. Pleier jo å være masse folk involvert der.

1

borbje

Alle mot en og Idol er uansett dusteprogram, og vil ikke bli savna

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...