Nye VGD er lansert! Mer informasjon

71 grader nord tøffeste kjendis 2021

Da er neste sesongs deltagere i 71 grader nord; Norges tøffeste kjendis klar.

Et fint knippe mer eller mindre kjente personer stiller til dyst. Blant annet er Vår Staude, Steffen Iversen, Henrik Elvestad, Per Heimly og Astrid Uhrenholdt Jacobsen å finne blant deltagerne.

https://www.seher.no/kjendis/her-er-arets-deltakere/72773436

Setter vi en knapp på Steffen Iversen da tro ?

1
392 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Stormoen33

Etter stengetid ble det fjernet noen innlegg her grunnet personfokus, provosering og stalking. Innlegg som siterte de som er fjernet er også fjernet.

Slik oppførsel aksepteres ikke på VGD og vil føre til konsekvenser for brukertilgangen til forumet.

Minner om at alle brukere på VGD skal bidra til et godt debattmiljø.

Modereringen skal ikke kommenteres i tråden, klage og spørsmål rettes til diskusjon@vg.no

/VGD MOD

3

PapaSmurf

Henrik var en verdig vinner. Har gitt jernet uten å klage hele veien. Støttet meddeltakerne og ikke satt seg selv foran gruppa.

Jeg er mektig imponert.

Men Fay er den som kanskje imponerte meg mest. Den semifinalen der hun rolig og avbalansert hjalp en helt knekt Adrian gjennom ruta uten å bli sint og stressa. Respekt.

3

Skraevadottir

Helt fortjent at Henrik vant, men også Victor kom ut som en seierherre av årets utgave. Jeg var litt foruinntatt mot ham først, tenkte at det bare var fjas og fakter, men han er en fin fyr, og mye tøffere enn jeg trodde. Men Henrik var den beste i år og den som føles mest riktig som vinner.

3

JODDEMM

Dette var en av (altfor) mange utslagskonkurranser som på ingen måte står i stil med hvor harde og krevende etappene er! Alle skal liksom ha muligheten vs. at man legger inn noen elementer av utholdenhet slik at de sterkeste gjerne har et fortrinn.

Man går altså opp og ned over fjell og daler med sekker tunge som noe vondt- og så skal man ryke ut på et forbanna kulespill (!) Ekstra feil at det ble Astrid som røk. Astrid som ikke fikk glede av frikortet på forrige etappe- og så ryker hun uten å ha fått gått lenger enn oppi denne badestampen!

I det hele tatt feil dette at deltagere ikke skal få glede av sitt frikort-annet enn at AUJ i dette konkrete tilfellet hadde frikortet som sikkerhetsnett til å komme til neste etappe om laget hennes hadde tapt forrige etappe...

...en etappr hun likevel ikke kom til :-(

3

jonas

Enkel psykologi: Har man behov for oppmerksomhet men ingenting å bidra med kan man alltids stakkarsliggjøre seg selv og få masse støtte, omtanke og varme.

Vet ikke hvorfor jeg nevner det her. Ingen som har spurt meg om raad.

3

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...