Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Er dette samme konsept som gikk for en tid siden med Charlotte Kalla og Petter Northug blant andre, der hver episode inneholdt en sekvens med en deltaker som gråt og fortalte om den vonde tiden, og taperlaget ble tvunget til å utøve en form for ydmykende underholdning som ofte hadde med nasjonale stereotypier å gjøre?

1
14 svar

14 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Eksberten

Litt surt med svensk seier, men Norge gjorde et bra forsøk. Kunne blitt mer spennende om Marit ikke hadde skadet seg, for den tårnbyggingen til Ingrid var langt fra optimal.

Vi ses igjen neste år sa Northug, som vel betyr at det blir en ny sesong med landskampen. Hvem tror vi deltar der? Marte Røiseland, Johannesene og kanskje Heidi Weng for Norge? Silver Stina og Ebba blant de kvinnene? mens det er syltynnt blant de svenske gutta som ikke har vært med, Rickardsson, Svenson og Nelin er kandidater.

1

chelsea8

Det beste laget vant. Fortjent!

1

friluftslek

Faen, Frida støtter seg jo på hendene.. JUKS!

1

Eksberten

Var samme greie i fjor, gjorde taktiske tabber hele veien. Svenskene som ser dette blir jo villedet til å tro at svensker er smartere enn nordmenn.

Blir sikkert ikke bedre neste sesong om vi stiller med vimsa Weng ;-)

Får trøste oss med at i fjor var det svenskene som tabbet seg ut i finalen og det kan jo skje i år også.

Norge lå også langt bak før finalen i tv3 versjonen av landskampen, men da kom Bjørn Dæhlie tilbake igjen og la en taktisk plan som knekte svenskene :)

1

friluftslek

Svenskene som ser dette blir jo villedet til å tro at svensker er smartere enn nordmenn.

LOL! :)

1

Sulfat

Var samme greie i fjor, gjorde taktiske tabber hele veien. Svenskene som ser dette blir jo villedet til å tro at svensker er smartere enn nordmenn.

Vi bør stille med Drillo, Magnus Carlsen, Dordy Nordby og Marit Breivik til neste år. Da hadde vi gruset svenskene på taktikk.

Må si Frida Karlsson imponerer stort. Ikke bare er hun enormt sterk fysisk, men imponerer kanskje enda mer mentalt. En vinnerskalle og en evne til å presse seg, som kommer til å gjøre henne ustoppelig i langrennsporet fremover.

1

friluftslek

Ser på Landskampen og blir ganske så sjokkert over hvor lite taktisk og analytisk de norske er i forhold til svenskene.

Svenskene prøver ut forskjellige teknikker og finner den som passer de best. Norge, Martin: "å ligge med mest mulig strake ben er best" og alle bare er enige og går på en soleklar bom uten å prøve noe som helst.

Forrige uke tapte de på at de ikke greidde å øve på bytte (noe svenskene gjorde) og på at de ikke greier å ha en klar plan samt på at de greier å sette bilen i park og bruke snart minuttet på å få den i fri.. er jo helt krise de greiene der.

Opp trappene på Vemork så gikk de også på en taktisk bommert. Svenskene derimot viste seg smarte med at den sterkeste startet og byttet til tyngre sekk mot slutten slik at de skulle gå lettere for den som var dårligst trent. Samme med boksene de skulle ta med seg i hinderløypa forrige uke..

Helt krise dette, nytter ikke å gå ut i 100 uten å ha med seg hodet.. Martin burde tatovert "hastverk er lastverk" i panna så han så det hver morgen..

1

den12mann

og blir ganske så sjokkert over hvor lite taktisk og analytisk de norske er i forhold til svenskene.

Helt enig. Det er rett og slett oppsiktsvekkende dårlig. Begynner jo å lure på hva de driver med i konkurranser til vanlig. Er de norske vante til å være roboter som blir fortalt uten å tenke selv?

Jeg trodde "den norske modellen" bygget på nettopp det å ansvarliggjøre utøveren, men det virker å være en myte.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Kunst

Kunst

Bilde

Wrestling

Wrestling

Laster...