TV-program

sspanther

The Walking Dead

Fant ikke en tråd om serien på de to første sidene så lager en ny. Kan fint slette når jeg har fått svar.

Serien vises jo på FOX, men etter en lang pause så viste de bare en episode før det kom en annen serie. Noen som vet hvorfor?

1
17 svar

I følge wikipedia skulle sesong 10 avsluttes i april, men pga corona ble sisteepisoden utsatt og sendt i oktober. Og så skal sesongen forlenges med 6 episoder til, de kommer fra februar.

Vet ikke hvor langt FOX har kommet, mulig det er dette kræsjet som har rammet?

1

Serien vises jo på FOX

HBO har jo også alle episodene. Første del av sesong 11 kommer visstnok utpå vårparten, og andre del i 2022 med 24 episoder til sammen.

Og det blir slutten for serien.

Dem som har sett sesong 9 og 10 vil nok finne denne litt besynderlig. (Ingen spoiling.)

1

en serie jeg begynte å følge med på når den kom, men falt av i 2 sesong eller noe.. er dette noe som er verdt å ta opp igjen? hører litt delte meninger.

1

Ble drittlei rundt sesong 5 eller noe. Så begynte jeg litt på igjen, bare på trass for å se hvordan det stod til. Ble lei igjen ganske kjapt og orker ikke mer av den. Dette kunne blitt en klassiker om de nøyde seg med 3 sesonger. Måtte nesten flire litt når jeg leser her at den fortsatt ikke er avsluttet.

Sorry, var ikke det tråden handlet om, men måtte bare få det ut ;)

1

Synes selv det har tatt seg bra opp de siste 2-3 sesongene etter at set hadde vært stusslige greier i flere år. Men det måtte en bingesunde til for å endre oppfatning,

Men etter 10 sesonger føler man ofte at ˚denne filmen har jeg sett før˚, og dumme avgjørelser skjer støtt og stadig.

1

Sesong 1 er en av de beste sesongene av en TV-serie jeg har sett. Jeg syntes det tapte seg bare mer og mer, men jeg holdt ut og tok meg inn igjen, gjerne 1 år etter at hver sesong kom ut. Sesong 9 syntes jeg faktisk var god. I høst så jeg sesong 10, men jeg gadd ikke å se den siste episoden som har kommet ut, da jeg forsto at det skulle komme noen episoder til av sesong 10 senere. Jeg tar nok igjen dette når siste sesong kommer (jeg forstår det slik at de skal slutte etter sesong 11?).

Mitt største problem med TWD nå, bortsett fra at kvaliteten er så som så, er at universet er utvidet så mye. For å få med seg hele historien og hva som skjer med rollefigurene, er det ikke nok å kun se den originale serien. Da må du gjerne se en spin-off eller to, og det skal vel komme et par filmer også. Det gjør meg litt motløs. Jeg har spilt alle spillene, men er ikke interessert i å lese tegneserien eller se mer etter at serien er ferdig. Jeg er vel egentlig lei av hele franchisen.

1
trøndergutten Sesong 1 er en av de beste sesongene av en TV-serie jeg har sett. Jeg syntes det tapte seg bare mer og mer, men jeg holdt ut og tok meg inn igjen, gjerne 1 år etter at hver sesong...

(jeg forstår det slik at de skal slutte etter sesong 11?).

Ville ikke tatt det for gitt, så lenge Scott M. Gimple fortsatt er involvert. Han er det største problemet for hele serien og burde funnet seg noe annet å ødelegge for lenge siden.

1

TWD er jo nå på Disney+. Jeg satte på episode 18 tidl i uke, men den hang seg på chromecast. Skulle forsøke igjen nå, men episoden er borte. Noen som vet hva som har skjed her?

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Siste svar

Rasisme i litteratur

Synes Dingstad overdriver en smule. Kan vel lese Hamsuns 90-talls litteratur uten å være være barbarisk. Samene er ikke noe viktig eller sentralt i Hamsuns forfatterskap. Hamsuns rasisme er visst rent...
1
4 svar
Litteratur Script Publisert

Garborg

Jeg leser Jacob Grimm på engelsk, Teutonic mythology, og på s 199 er det en språklig gjennomgang av etymologien av ordet heks . Her fremgår det at Garborg har laget navnet Haugtussa av en forvansknin...
1
0 svar
Litteratur vif_support Siste svar

Hvilken bok leser du nå?

Siden de gamle trådene må søkes opp på google startes det en Hvilken bok leser du nå? versjon 2.0 Undertegnede er akkurat ferdig med Fra Oscarsborg til Hegra av Wilhelm Munter Rolfsen. Er så smått i g...
3
1 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
Laster...