Nye VGD er lansert! Mer informasjon

"A story of love and redemption, The Last Of Us a critically Acclaimed video game series which is a story of Joel a brutally cold smuggler harshened by the world around him and a story of Ellie a 14 year old girl who has lost everything around her The pair forced together through circumstances beyond their knowing must travel through the dark and devastating post apocalyptic U.S.A"

Da er det blitt bekreftet at Pedro Pascal og Bella Ramsay skal spille Joel og Ellie i den HBO-produserte TV-serien som baserer seg på det fantastiske spillet "The Last Of Us" fra 2013.

Pedro Pascal og Bella Ramsay gjenforenes i HBO-universet, hvor begge to tidligere har vært med i Game of Thrones.

Skaperen av spillet, Neil Druckmann, har fått med seg Craig Mazin (Chernobyl) på laget som creator og manusforfatter.

Flere som gleder seg? Hva synes dere om castingen av Joel og Ellie?

2
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

LSP-4445

Begge spilla er fantastiske men har ingen interesse av en tv serie.

1

hedning_9

Lurer du ikke på hvorfor Joel,og broren ikke så hverandre på så mange år? Virket jo som om de ikke hadde hatt veldig mye kontakt da Joel,og Ellie ramlet over broren,kona hans,og gjengen. Litt mer backstory på Bill,Fireflies osv? Jeg kan ikke vente.

1

Elguaje

De starter innspillingen nå.

Spennende!

1

hfiego

Merle Dandridge skal spille Fireflies-lederen Marlene.

1

knthz

Hvor mye skal Neil Druckmann ha å gjøre med det? Kan bli bra om de følger den opprinnelige historien i det første spillet, samt at Neil Druckmanns syke personlige fantasier ikke får spille inn i fortsettelsen.

Last Of Us er mitt klare favorittspill, og aldri har jeg sett frem til en oppfølger mer.. men det slaget jeg fikk i trynet da tror jeg det vil ta en stund før jeg glemmer.

1

Elguaje

Kan bli bra om de følger den opprinnelige historien i det første spillet,

"I en podkast på BBC innrømmet han at det var helt naturlig for tilhengere av noe å bekymre seg når det de er så glad i blir overlatt til noen andre:

– Tilhengerne er bekymret for at de nye folkene ikke vil forstå eller at de kommer til å gjøre endringer. [...] I dette tilfellet samarbeider jeg med fyren som skapte det (Neil Druckmann, journ. anm.), og dermed er endringene vi kommer til å gjennomføre skapt for å fylle ut tomrom og utvide – ikke for å fjerne ting, men i stedet for å utvide, fortalte Mazin."

1

hfiego

Pedro Pascal og Bella Ramsay

Det føles feil. Gode skuespillere for all del, men må innrømme hypen datt en del.

Håper jeg tar feil og at de passer rollen utmerket.

1

Elguaje

Man har jo tenkt på hvem som passer som de karakterene rent utseende- og aldersmessig, og kan ikke si at det var disse to navnene jeg trodde det skulle bli.

Men de er jo gode skuespillere og har selvfølgelig troen på prosjektet. Gleder meg til når det kommer, når det enn er. 2022 en gang sikkert/forhåpentligvis.

3

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...