Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Paradise Hotel (sesong 14, 2021)

Første episode av sommersesongen, sesong 14 er sluppet på Viaplay. Ser ut som det blir flere episoder denne gangen, og godt er det. Disse minisesongene funker ikke helt for meg.

For øvrig litt morsomt at de ufrivillig snikreklamerer for den svenske podcasten «ursäkta» ved å spille introlåten deres da jentene fordeler rommene.

Mange spennende personligheter denne gangen. Lov å håpe på en bra sesong?

1
151 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

Posmatros

Er ikke meningen å dra opp gamle sesonger heeeele tiden, men synes Paradise Hotel har falt grådig mye i kvalitet. Sesong 4 var så bra, og sesong 5 var også utrolig bra! Sesong 6 med The Classy Girls og gjengen var også bra, men siden den gang synes jeg det har bare falt i kvalitet år etter år..

2

kibby

Kunne ikke vært mer enig! Spillmessig var sesong 5 ypperlig. Må også nevne sesong 8 med Caksel og gjengen. Også litt snill vs. slem med Nina, Jonas, Eileen og Mayoo i Gjengen Allianse mot Caksel, Drøystein, Sandra, Stine og Malin. Sesong 6 var epic grunnet nevnte The Classy Girls, og sesong 4 kom seg da badeferiegjengen fikk seg en trøkk da Mads, Maria og Miguel (som kom tilbake) kom inn.

Funfact: Sesong 4 var første sesongen jeg så i realtime. Da lå sesong 3 stadig ute og jeg binget den parallelt med sesong 4. Senere slapp de sesong 1. Sesong 2 har jeg til this date aldri fått sett enda.

1

LaGoeba

Shoutout til Markus og Antonio også. Mitt soleklare favorittpar så langt.

2

kibby

Enig :)

1

thewaterfall

Når de i tillegg har kuttet sending på vanlig lineær-tv er det ingen grunn til å ikke ha 4 episoder per uke! Det stjeler faktisk ikke sendetid i fra noe program og folk kan se når det passer/gidder.

Pandoras, parsplitt og masse oppdrag er det som er moro. Og da tenker jeg på skikkelige oppdrag og ikke bare ta navneskiltet til venninna di liksom.

2

Tormund

Når de i tillegg har kuttet sending på vanlig lineær-tv er det ingen grunn til å ikke ha 4 episoder per uke! Det stjeler faktisk ikke sendetid i fra noe program og folk kan se når det passer/gidder.

This!

1

Kælighet

Årets sesong av Paradise Hotel Danmark leverer stort så langt. Den beste sesongen siden gullperioden på sesong 4, 5 og 6.

Noen må bare skaffe en dronningkrone til Jasmin - hun spiller så godt - og hun har mange verdige motstandere.

Å se på norske Paradise etter å ha sett årets danske føles som et stort fall i kvalitet. Norske Paradise er veldig fordummet. Det er nok et bevisst valg av produksjonen som prøver å ha en egen stil med mer humor, absurditet og deltakere som ikke er bra spillere.

2

Hvale90

Den beste sesongen siden gullperioden på sesong 4, 5 og 6

Ulven Peter, Nick, Diana, Karina, Line Sofie, Ronnie, Martin, Fredrik, Maria, Gleager. Og listen går bare videre.

2

LaGoeba

Det er nok et bevisst valg av produksjonen som prøver å ha en egen stil med mer humor, absurditet og deltakere som ikke er bra spillere.

Helt klart. Her ønsker man også helt tydelig å få inn helt forskjellige personligheter, som gjør at personkonflikter vil ta mest mulig fokus.

1

Smittz

Det er nok et bevisst valg av produksjonen som prøver å ha en egen stil med mer humor, absurditet og deltakere som ikke er bra spillere.

Triana har vel også sagt i intervjuer at de ønsker at Norsk Paradise skal være koselig pute-tv.

1

vadefugl

Pave. Joda. Vil nok ikke konkurrere med svenskene når det gjelder kontroversiell innhold som er støtende for deltakerne.

1

Kælighet

Tror aldri jeg har sett en alliansene med så mange uintelligente spillere før. Godt gjort!

Deltakerne har nok mistanker om det er Erik Sæter siden de spurte elefanten om den hadde en bror og om den var en nordlending. Det kom jo frem tidligere at de vet at Shirin kjenner Erik fra før. TV3 unngår å vise disse mistankene slik at det kan komme som en størst mulig overraskelse for seerne. Dårlig klipping når de unngår å la oss få vite hva deltakerne tenker.

Årets sesong av Paradise Danmark er bra for de som vil se bedre spilling!

2

Hvale90

Tror aldri jeg har sett en alliansene med så mange uintelligente spillere fø

Spot on! PHDK har alltid vært flere hakk over den norske versjonen.

1

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...