Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sommerskuta minutt for minutt

I sommer blir vi med sommerskuta på seilas sørover fra Nordkapp minutt for minutt. Er det flere som skal være med på ferden sørover?

1
26 kommentarer

Kommentarer

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å kommentere på dette innlegget!

Gå til innlogging

DrSchwei

Seertallene for dette programmet må da ha sunket til bunns?

2

Langorm

Hvorfor går de så langt fra land? Nå, for å få se hvalen? Når er de på Lopphavet? Hvorfor er låtene de spiller, hovedsakelig for spesielt interesserte? U-båten i går var en opptur. Enda godt at de har kameraer med gode telelinser. :-)

2

Langorm

Ser på reiseruten til NRK, at hele turen går mest utenomskjærs. Betyr dette, at ingen bruer er høye nok for mastene på Statsraaden? Det er vel mange som synes det er trist, at Statsraad Lehmkuhl ikke en gang tar seg tid, til en tur innom sin egen hjemhavn Bergen, på ferden.

2

Keva

Enig! Ikke bare Bergen, men det er nok mange langs kysten som ville hatt glede av å få Norges flotteste seilskute på besøk. For ikke å snakke om at vi TV-seere gjerne ville sett steder og folk langs kysten.

Skuffende sammenlignet med Hurtigruten for noen år siden, men de hadde jo rutinerte og proffe programledere som fortalte litt om stedene og forholdene underveis - det er også mangelvare med årets program, selv om man ikke skal kritisere de unge og uerfarne for hardt; de gjør sikkert sitt beste.

2

Langorm

selv om man ikke skal kritisere

Joda, det er lov til å kritisere. I særdeleshet NRK. :-)

2

MacanT

Søt jente hun den blonde som kjører MOB båten når de skal inn å fortøye.

2

Aaaaaarne

De kaster loss kl19:45 på NRK1 i kveld

2

Lignende temaer

Bilde

Film

Film

Bilde

YouTube

YouTube

Bilde

Litteratur

Litteratur

Bilde

Wrestling

Wrestling

Bilde

Kunst

Kunst

Laster...