Har kikket litt på programmet i dag og når man tenker "Statsraad Lehmkuhl", så ser man for seg en staselig SEILskute for FULLE seil, men nei da. Her er fremdriften med trist dieselmotor. Skuffende

1

Sommerskuta synes jeg så langt, har vært kjedelig. De burde få om bord en sirkusartist, som kan "akrobatere" seg mellom mastene. Sendingen blir forhåpentlig mer severdig, når de kommer "innenfor" grisgrendte strøk. Og selvfølgelig måtte de ha med dette baugkamera, som var på hurtigruten. Men jeg har sansen for "Statsraaden", og følger med innimellom. :-)

1

Hvorfor kan de ikke ha litt musikk og undertholdning på kaia der de legger til om kvelden?

Dette kommer til å bli lange uker!

1

Ser på reiseruten til NRK, at hele turen går mest utenomskjærs. Betyr dette, at ingen bruer er høye nok for mastene på Statsraaden? Det er vel mange som synes det er trist, at Statsraad Lehmkuhl ikke en gang tar seg tid, til en tur innom sin egen hjemhavn Bergen, på ferden.

2

Hvorfor går de så langt fra land? Nå, for å få se hvalen? Når er de på Lopphavet? Hvorfor er låtene de spiller, hovedsakelig for spesielt interesserte? U-båten i går var en opptur. Enda godt at de har kameraer med gode telelinser. :-)

2
Langorm Ser på reiseruten til NRK, at hele turen går mest utenomskjærs. Betyr dette, at ingen bruer er høye nok for mastene på Statsraaden? Det er vel mange som synes det er trist, at Stat...

Enig! Ikke bare Bergen, men det er nok mange langs kysten som ville hatt glede av å få Norges flotteste seilskute på besøk. For ikke å snakke om at vi TV-seere gjerne ville sett steder og folk langs kysten.

Skuffende sammenlignet med Hurtigruten for noen år siden, men de hadde jo rutinerte og proffe programledere som fortalte litt om stedene og forholdene underveis - det er også mangelvare med årets program, selv om man ikke skal kritisere de unge og uerfarne for hardt; de gjør sikkert sitt beste.

2

Trodde kveldssendingene skulle inneholde mer studioprat m/ gjester o.l. Dette er for det meste en kjedelig oppsummering av dagens tur.

1

Jeg har bare kikket litt innimellom, og syns det er litt i overkant trauste greier. Men det er jaggu et vidunder av en båt, da! Alle disse tauene og trinsene.....gammel høyteknologi på sitt beste. Det er jo den største seilskuta vi har her i landet, så vidt jeg vet.

Montro om de kommer til å stette flere seil etterhvert?

1

Jeg har sansen for både seilskipet og vår lange vakre kyst. Men det er noe med NRK, som både "skurrer" og lite fenger. For litt siden, skiftet jeg fra en annen kanal, over til NRK hvor seilskipsferden går. Jeg hygget meg med bildene og lyden av bølgene. Så ble kosen atter en gang brått og brutalt avbrutt, av en type musikk ( musakk ), som jeg innbiller meg et lite mindretall i Norge fortsatt liker. Utnytter så NRK den ufraskrivbare maktposisjonen de har fått? Hva mener våre politikere om makten til NRK?

1
Laster...