Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Håper bare ikke Otto bøyer av på noen måte etter dette. Tror jeg aldri i livet tidligere har gledet meg slik til et fjernsynsprogram!

1

Gorken skrev:

>Folk er sjuke! Hvorfor skal de true Otto, kongen, på livet!

Her det flere muligheter på forklaring , noen eksempler :

- En eller annen forvirret person med etternavn som slutter på -son har forvekslet Bondevik og Jespersen.

- En spøkefugl har tatt et stunt der man ikke har forstått ironien.

- TV2-arrangert stunt for å toppe seertallene.

Romnag

1

Drapstrusselen er selvsagt ironi.... Hvordan kan OJ la være skjønne dette?

1
Gorken Er du så sikker på det? Gaffel i øyet, assa! Gorken©2002 Gorken. Redaktør, Vås & Rør

Bare sikkert en gal kristenfundamentalistist Bondeviksupporter som tok seg fri fra støvbørstingen av kristenklenodiene sine til å skremme Otto. Det sier seg egentlig selv at å sende en drapstrussel i forkant egentlig betyr at det aldri kommer til å skje. Hvis man har virkelig lyst til å drepe noen så sier man ikke ifra på forhånd slik at det eventuelle offeret kan sette igang mottiltak for å si det sånn.

1
Primal Bare sikkert en gal kristenfundamentalistist Bondeviksupporter som tok seg fri fra støvbørstingen av kristenklenodiene sine til å skremme Otto. Det sier seg egentlig selv at å send...

"Primal skrev: Bare sikkert en gal kristenfundamentalistist Bondeviksupporter som tok seg fri fra støvbørstingen av kristenklenodiene sine til å skremme Otto. Det sier seg egentlig selv at å sende en drapstrussel i forkant egentlig betyr at det aldri kommer til å skje. Hvis man har virkelig lyst til å drepe noen så sier man ikke ifra på forhånd slik at det eventuelle offeret kan sette igang mottiltak for å si det sånn. "

Bare sikkert en gal ateist som tok seg fri fra støvbørsting av Darwin-klenodiene sine til å skremme Otto. Det sier seg egentlig selv at å sende en drapstrussel i forkant egentlig betyr at det aldri kommer til å skje. Hvis man har virkelig lyst til å drepe noen så sier man ikke ifra på forhånd slik at det eventuelle offeret kan sette igang mottiltak for å si det sånn.

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Siste svar

Rasisme i litteratur

Synes Dingstad overdriver en smule. Kan vel lese Hamsuns 90-talls litteratur uten å være være barbarisk. Samene er ikke noe viktig eller sentralt i Hamsuns forfatterskap. Hamsuns rasisme er visst rent...
1
4 svar
Litteratur Script Publisert

Garborg

Jeg leser Jacob Grimm på engelsk, Teutonic mythology, og på s 199 er det en språklig gjennomgang av etymologien av ordet heks . Her fremgår det at Garborg har laget navnet Haugtussa av en forvansknin...
1
0 svar
Litteratur vif_support Siste svar

Hvilken bok leser du nå?

Siden de gamle trådene må søkes opp på google startes det en Hvilken bok leser du nå? versjon 2.0 Undertegnede er akkurat ferdig med Fra Oscarsborg til Hegra av Wilhelm Munter Rolfsen. Er så smått i g...
3
1 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program charlie27 Siste svar

En litt rar komiserie om folk som står i bilkø :) korte episoder på Max 5 min men utrolig hvor mye de får ut av det :) ligger på nrk sin nettspiller.
1
2 svar
Laster...