TV-program

LittPeil

Kl 21:40 står Norge stille!

Otto eier Norge!

1
9 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Darco "faben skrev: Er det ikkje 21.45 da?" Jo, men Norge står stille 21.40. Nei, ein må no ha brunost og på dinna...

Kjære dere - som alltid er så seine! Dere som alltid kom 5 minutter for sent på skolen! Kunne dere ikke tenke dere å få den jævla potetsekken ned i stresslessen litt før - i stedet for å gå hele den lange veien fra kjøkkenet i siste lita - heseblesende og svett under arma - for å så fomle etter fjernkontrollen som ligger mellom 2 sofaputer!

Når dere sånn småningom har funnet fjernkontrollen - må den vaskes i sprit for å bli kvitt all dipen som ligger og holder igjen tastene - så dere ikke får slått på den gamle skranglekassa. Når først fjernkontrollen er rengjort og dere har satt ræva nedpå - glemte dere selvfølgelig å slå på TV-en. Derfor må dere løfte dipballene og rulle bort til TV-en.

Når dere endelig har slengt ballene ned i stresslessen må dere myse kraftig for å finne riktig kanal på fjernkontrollen. "Dæ må da vara knæpp nommer 2 om ein skar sjå på TV2". Men neida - TV2 er selvfølgelig ikke på knæpp nr 2!! Har dere glemt at den ligger på knæpp nr 4???

"Hå i huleste e det som skjer? - Je ville jo bære sjå åkken hæin dærre Åttå var og høre han tala om'n Kjell Magne". Dumme som et brød i en panikkliknende tilstand ruller dere bort til telefonen som står ute i entreen for å ringe nevøen som installerte den jævla skranglekassa - som ble kjøpt brukt på martnan sist sommer.

Når dere endelig har fått satt dere ned i stresslessen for n'te gang og tastet 4 på fjernkontrollen er det alleredet gått 5 minutter av torsdagsklubben! Og dette er ikke den torsdagsklubben dere var på tidligere om dagen, der dere spiser vafler i kjerka og fiser om kapp. Nei - her blir dere møtt av Silje - som akkurat introduserer Ingebrigt Steen Jensen.

"Åkken er han derre? En som har rømt fra zoo?"

1

Så er det på han igjen. Satsa på at dei har nokre nye idear i år, har begynt å bli litt oppbrukt noko av det.

☻diceman☻

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Siste svar

Rasisme i litteratur

Synes Dingstad overdriver en smule. Kan vel lese Hamsuns 90-talls litteratur uten å være være barbarisk. Samene er ikke noe viktig eller sentralt i Hamsuns forfatterskap. Hamsuns rasisme er visst rent...
1
4 svar
Litteratur Script Publisert

Garborg

Jeg leser Jacob Grimm på engelsk, Teutonic mythology, og på s 199 er det en språklig gjennomgang av etymologien av ordet heks . Her fremgår det at Garborg har laget navnet Haugtussa av en forvansknin...
1
0 svar
Litteratur vif_support Siste svar

Hvilken bok leser du nå?

Siden de gamle trådene må søkes opp på google startes det en Hvilken bok leser du nå? versjon 2.0 Undertegnede er akkurat ferdig med Fra Oscarsborg til Hegra av Wilhelm Munter Rolfsen. Er så smått i g...
3
1 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
Laster...