TV-program

Dios

Thomas Giertsen:Bløff???

Som sikkert de aller fleste vet nå, har Thomas Giertsen brukket armen. Men mange mener dette er bløff for å få mer pr til Torsdagsklubben. Hva mener dere ??

"If A equals success, then the formula is: A=X+Y+Z. X is work. Y is play. Z is keep your mouth shut." Albert Einstein

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Jeg mener folk her inne er sykelig opptatt av et ok fjersynsprogram

1

Eg meiner at han knakk håndleddet slik som det stod i avisene. (Det var der bandasjen var i programmet). Men ikkje at han knakk overarmen tvers av slik som det blei vist på røntgen-biletene i dagens torsdagsklubb.

1

Torsdagsklubben er bra program det. Ser det hver gang. Lurer bare på hva andre trur om den saken. Jeg mener han brakk overarmen slik som han sa. Strider tar feil.

"If A equals success, then the formula is: A=X+Y+Z. X is work. Y is play. Z is keep your mouth shut." Albert Einstein

1
1strider1 Eg meiner at han knakk håndleddet slik som det stod i avisene. (Det var der bandasjen var i programmet). Men ikkje at han knakk overarmen tvers av slik som det blei vist på røntgen...

"1strider1 skrev: Eg meiner at han knakk håndleddet slik som det stod i avisene. (Det var der bandasjen var i programmet). Men ikkje at han knakk overarmen tvers av slik som det blei vist på røntgen-biletene i dagens torsdagsklubb."

Hehe, hører du leker doktor... Hadde håndleddet vært knekt, ville det vært gipset. Nå var det bare en tynn støttebandasje der som muligens ikke hadde så mye misjon annet en og påvise hvilken arm det var... Hva som var av bandasjer på overarmen, ville du naturligvis ikke se uansett.

© T

1

Har mine tvil på akkurat det. Måten Janne Rønningen mobbet han med bruddet igår, og hvordan Thomas selv oppførte seg, virket ekte nok spør du meg.. Hvis bruddet hadde vært et "pr-triks" ville jo uansett det blitt avslørt av hanselv i går.

Antageligvis er ryktet bare satt ut av Torsdagsklubb-haterne.

Sinewave with a grin like roadkill with the bloody power of kings i sneeze and it's an exocet

PS: Thunderous, brekker man overarmen bruker man ikke gips, men støtte. Bruk logikk da mann.

1

eg meiner at alle beina i kroppen hans blei knust med slegge.

1

"Dios skrev: Som sikkert de aller fleste vet nå, har Thomas Giertsen brukket armen. Men mange mener dette er bløff for å få mer pr til Torsdagsklubben. Hva mener dere ??"

Jespersen hadde vel skapt nok pr for torsdagsklubben denne uka?

1
Ræser Ved brudd rett over albuen ville han nok måtte ha ligget i strekk i sykesenga er 6-12 dager. Slike brudd er vanskelig å få til å gro rett, så de har nok ikke bare gipset og sendt h...

Ræser skrev: Ved brudd rett over albuen ville han nok måtte ha ligget i strekk i sykesenga er 6-12 dager. Slike brudd er vanskelig å få til å gro rett, så de har nok ikke bare gipset og sendt ham hjem.

Vel, i dette tilfellet har de brukt bolter for å sette beina sammen. Dermed trenger de ikke å gipse (eller legge i strekk).

1

ALDRI Om Giertsen hadde påstått noen sånt uten at det hadde vært sant!! Det er jo NOE pinlig!

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Siste svar

Rasisme i litteratur

Synes Dingstad overdriver en smule. Kan vel lese Hamsuns 90-talls litteratur uten å være være barbarisk. Samene er ikke noe viktig eller sentralt i Hamsuns forfatterskap. Hamsuns rasisme er visst rent...
1
4 svar
Litteratur Script Publisert

Garborg

Jeg leser Jacob Grimm på engelsk, Teutonic mythology, og på s 199 er det en språklig gjennomgang av etymologien av ordet heks . Her fremgår det at Garborg har laget navnet Haugtussa av en forvansknin...
1
0 svar
Litteratur vif_support Siste svar

Hvilken bok leser du nå?

Siden de gamle trådene må søkes opp på google startes det en Hvilken bok leser du nå? versjon 2.0 Undertegnede er akkurat ferdig med Fra Oscarsborg til Hegra av Wilhelm Munter Rolfsen. Er så smått i g...
3
1 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
Laster...