TV-program

spursman

STAR TREK

Tenkte det kunne være ålreit med en egen tråd om denne fantastiske serien. Min favoritt er Star Trek - The Next Generation, og jeg må si jeg gleder meg som en unge til filmen "Nemesis" kommer.

Spursman

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Yupp. En "billig" genial serie som man lett blir hekta av. Skjønner at noen syntes det er meningsløst. Men er man sci-fi fan er det nesten ikke til å unngå.

Vinner jeg i lotto skal jeg kjøpe alle DVD'ene fra den første gangen det gikk på lufta. Tror det er godt over 30 DVD'er til 300kr stykket. 10'000 spenn er litt mye.

- D -

1

Dette er Sci-Fi for dem som liker å tenkte litt. Jeg ble hekta da TNG gikk på TV2, og håper de sender dem i reprise, eller de resterende sesongene.

Jeg skal bestille sesong en til jul, det koster 1250 kroner hos dvdklubben.no, og da får man med en kul oppbevaringsboks. Håper selvfølgelig å få kjøpt alle sesongene med Picard og co etterhvert.

Spursman -Come On You Spurs!-

1
spursman Dette er Sci-Fi for dem som liker å tenkte litt. Jeg ble hekta da TNG gikk på TV2, og håper de sender dem i reprise, eller de resterende sesongene. Jeg skal bestille sesong en til...

Hvis dere bor på Østlandet kan dere se Voyager på Svensk TV 1. Men (dessverre?) vi er snart midt i 7 sesong.

TNG på DVD kan man kjøpe for ca 1000kr sesongen. DS9 kommer på DVD i løpet av 2003, og Voyager sannsynligvis i 2004. Det har også vært rykter om at sesong en med Enterprise skal komme i slutten av 2003.

1

Jeg kan huske det gikk en ST film for..tjah...5-6 måneder siden, hvor kapteinen (husker/vet ikke hva han heter) skulle gi Spok/spoc/spock en klem. Så sier spok/spoc/spock "Kaptain. Not in front of the klingons." Da lo jeg høylytt. Vel..det var bare det jeg ville si. _______________________________________________________________ You shouldn't assume, 'cause then you're making an ass out of you and me. http://www.dovendyret.tk

1

Liker "Star trek, deep space nine", spesielt siden jeg også er "Babylon 5" fan så denne serien ble mye lik babylon. Venter at denne skal komme på boxset så jeg kan bestille dette =)

Tror faktisk at TV2 har planer om og sende "Voyager", mener og huske at det stod noe slikt på nettsidene deres.

Ellers går det jo an og skrive inn mail til dem og hvis mange nok gjør det så kan det jo hende at dem faktisk tar og setter opp den serien.

hilsen Arcticblue

1
Arcticblue Liker "Star trek, deep space nine", spesielt siden jeg også er "Babylon 5" fan så denne serien ble mye lik babylon. Venter at denne skal komme på boxset så jeg kan bestille dette =...

"Arcticblue skrev: Liker "Star trek, deep space nine", spesielt siden jeg også er "Babylon 5" fan så denne serien ble mye lik babylon. Venter at denne skal komme på boxset så jeg kan bestille dette =)

Da er det kanskje av interesse at B5 kommer ut på DVD om ikke lenge, til litt over 500 spenn (50 pund) pr. sesong. Flere detaljer kommer senere.

A-Man

1
abrams Hvis dere bor på Østlandet kan dere se Voyager på Svensk TV 1. Men (dessverre?) vi er snart midt i 7 sesong. TNG på DVD kan man kjøpe for ca 1000kr sesongen. DS9 kommer på DVD i lø...

"abrams skrev: ... Det har også vært rykter om at sesong en med Enterprise skal komme i slutten av 2003..."

Men hvis VHS holder, så er de i gang med "Enterprise" allerede. Nå har de kommet til tape 1.8, og de kommer kontinuerlig med en tape i måneden eller noe slikt. Hver tape inneholder 2 episoder, og fås for 119 spenn på Free Record Shop.

A-Man

1
Alohaman2 "abrams skrev: ... Det har også vært rykter om at sesong en med Enterprise skal komme i slutten av 2003..." Men hvis VHS holder, så er de i gang med "Enterprise" allerede. Nå har d...

For de som lurer på om TV2 kommer til å sende mer Star Trek, så er dette svaret de gir:

"TV 2 har nå vist alle episodene av ”Star Trek – The Next Generation” som vi har kjøpt rettighetene til, nærmere bestemt sesongene 1 til 4. Det finnes ytterligere tre sesonger som vi ikke har visningsrettigheter til. Det vil bli tatt en avgjørelse på om disse skal kjøpes inn eller ikke tidlig på høsten i år.

Dersom det blir kjøpt inn flere episoder av Star Trek, vil nok uansett ikke disse komme på luften før et stykke utpå høstparten. Vi har ikke flere repriserettigheter til de fire første sesongene av ”Star Trek – TNG”.

Flere seere har reagert på at siste episode var første del av en ”dobbeltepisode”. Både sesong 3, 4, 5 og 6 av Star Trek – The Next Generation slutter med første del av en dobbeltepisode. Andre del av disse ”dobbeltepisodene” er med andre ord første episode av neste sesong. TV-selskapene må imidlertid forholde seg til (og kjøpe inn rettigheter til) sesonger.

TV 2 har foreløpig ingen planer om å kjøpe inn noen av de andre Star Trek-seriene."

Spursman, som uansett kommer til å kjøpe TNG på DVD -Come On You Spurs!-

1

Nå skal jeg straks sende inn min bestilling, slik at jeg kan kose meg i vinter.

På DVDKlubben.no kan du bestille masse Star Trek, både filmer og episoder fra seriene.

Jeg skal bestille dette:

Star Trek 7 - Generations kr. 235,- Star Trek 8 - First Contact kr. 235,- Star Trek 9 - Insurrection kr. 235,- Star Trek TNG Sesong 1 kr. 899,- Star Trek TNG Sesong 2 kr. 899,- Star Trek TNG Sesong 3 kr. 899,- Star Trek TNG Sesong 4 kr. 899,- Samlet sum kr. 4.301,-

Dyrt, men en god investering :)

Spursman, som dog må vente til nyttår før denne bestillingen kan sendes. -Come On You Spurs!-

1

Sendte nettopp denne mailen til programansvarlig i TV2, der jeg spør om de har tatt noen beslutning om de skal sende noe mer Star Trek:

Hei!

Vet ikke om du er personen jeg skal kontakte, men det stod at du var ansvarlig for programmene.

Dette står under FAQ om program:

Star Trek TV 2 har nå vist alle episodene av ”Star Trek – The Next Generation” som vi har kjøpt rettighetene til, nærmere bestemt sesongene 1 til 4. Det finnes ytterligere tre sesonger som vi ikke har visningsrettigheter til. Det vil bli tatt en avgjørelse på om disse skal kjøpes inn eller ikke tidlig på høsten i år.

Dersom det blir kjøpt inn flere episoder av Star Trek, vil nok uansett ikke disse komme på luften før et stykke utpå høstparten. Vi har ikke flere repriserettigheter til de fire første sesongene av ”Star Trek – TNG”.

Flere seere har reagert på at siste episode var første del av en ”dobbeltepisode”. Både sesong 3, 4, 5 og 6 av Star Trek – The Next Generation slutter med første del av en dobbeltepisode. Andre del av disse ”dobbeltepisodene” er med andre ord første episode av neste sesong. TV-selskapene må imidlertid forholde seg til (og kjøpe inn rettigheter til) sesonger.

TV 2 har foreløpig ingen planer om å kjøpe inn noen av de andre Star Trek-seriene.

Er det tatt noen beslutning om dette enda? Det er faktisk en del Star Trek tilhengere i dette landet, som virkelig ønsker å følge Picard og hans mannskap.

Håper på svar!

Med vennlig hilsen X

Spursman, som kommer tilbake med svaret. -Come On You Spurs!-

1

spursman: Har du gitt deg på "fotball-engelsk" eller?

Kanskje ikke så rart sånn som vi spilte mot Burnley!

1

Da kan jeg komme med en gladnyhet for alle Star Trek frelste - det har nå blitt bekreftet at Star Trek Nemesis skal gå på norske kinoer, og datoen er 21. mars 2003.

Dette blir da en del senere enn premieren i USA og Storbritannia, hvor premieren er henholdsvis 13. desember og 3. januar.

Spursman, som har sett traileren, og det ser MEGET bra ut -Come On You Spurs!-

1

Man blir glad i serien på en helt spesiell måte! Data er en herlig fyr (som forøvrig blir spilt av samme Brent Spiner som spilte han gærne professoren i Independence Day)! og han med de stilige brillene og det franske navnet som jeg ikke kommer på i farta! Riker og Picard er også personer som er utrolig jordnære til å spille i en sci-fi serie!

Det sies at manuset til flere episoder kommer fra fans som skriver inn til filmselskapet med forslag til manus!

1
Alohaman2 "abrams skrev: ... Det har også vært rykter om at sesong en med Enterprise skal komme i slutten av 2003..." Men hvis VHS holder, så er de i gang med "Enterprise" allerede. Nå har d...

"Men hvis VHS holder, så er de i gang med "Enterprise" allerede. Nå har de kommet til tape 1.8, og de kommer kontinuerlig med en tape i måneden eller noe slikt. Hver tape inneholder 2 episoder, og fås for 119 spenn på Free Record Shop."

Har du en rask linje, kan du også hente dem ned fra nettet. Episodene er som regel tilgjengelig dagen etter at de har gått på TV i usa, og kvaliteten er som regel VCD (som en slitt vhs tape) eller SVCD (kan ikke se forskjell på den og originalsendinga). Når man da kobler PC'en til TV'en, er kvaliteten da BEDRE enn analogsendingene til UPC.

1
DogbertITkonsulent "Men hvis VHS holder, så er de i gang med "Enterprise" allerede. Nå har de kommet til tape 1.8, og de kommer kontinuerlig med en tape i måneden eller noe slikt. Hver tape inneholde...

Hvilket program bruker du til å laste ned da? Jeg bruker Kazaa, og hver gang jeg prøver å laste ned en videofil, uansett hva, når og fra hvem, blir nedlastinga stoppet. Remotely Queued står det....

Spursman, som har ADSL, og gjerne vil laste ned Star Trek episoder -Come On You Spurs!-

1
spursman Hvilket program bruker du til å laste ned da? Jeg bruker Kazaa, og hver gang jeg prøver å laste ned en videofil, uansett hva, når og fra hvem, blir nedlastinga stoppet. Remotely Qu...

Jeg bruker Forte Agent. Det er ikke et p2p program sånn som Kazaa, DC++ ol. Det er et news program som kobler seg opp mot usenet. De fleste IPS'er har egne news servere (feks telenor's server heter news.online.no), men de filtrerer bort de fleste binære gruppene. Så for å få tak i de gruppene der de forskjellige tv-seriene ligger, må man abonere på en kommersiell news server, sånn som feks. easynews.com.

1

Godepisodene må jo være "Q Who" og dobbeltepisoden "Best of Both Worlds". Begge har Borg-rasen som skurkene. Nifst, ja...

1
odin209 Godepisodene må jo være "Q Who" og dobbeltepisoden "Best of Both Worlds". Begge har Borg-rasen som skurkene. Nifst, ja...

Borg-episodene ruler ja. Kan jo også nevne at Star Trek Voyager episodene "Unity", "Scorpion Part 1 og 2", "Drone", "Collective", "Unimatrix Zero Part 1 og 2" og "Endgame" er kule. Synes TNG ødela Borg kollektivet mot slutten av serien, men Voyager (og First Contact filmen) ga dem tilbake nifsheten og ikke minst bedre og mer skremmende make-up. I TNG så de jo ut som sånne "mime"-artister i lærdrakt. :)

Selv har jeg funnet min favorittserie i Deep Space Nine, men liker også de andre seriene ganske godt.

1
spursman Enig der ja, Borg episodene er best. Husker spesielt den hvor Picard blir Borg, eller noe...? Spursman -Come On You Spurs!-

Fikk denne gledelig mailen i dag morres:

Star Trek Norge kan nå bekrefte at den nest nyeste Star Trek serien med navnet Voyager snart er premiereklar på norsk TV2. Les mer om premieredato, klokkeslett og antall episoder her: http://www.startreknorge.com

Spursman - Come On You Spurs! -

http://sunrise.kollerud.com/bc

1

Lignende innlegg

Litteratur Script Siste svar

Rasisme i litteratur

Synes Dingstad overdriver en smule. Kan vel lese Hamsuns 90-talls litteratur uten å være være barbarisk. Samene er ikke noe viktig eller sentralt i Hamsuns forfatterskap. Hamsuns rasisme er visst rent...
1
4 svar
Litteratur Script Publisert

Garborg

Jeg leser Jacob Grimm på engelsk, Teutonic mythology, og på s 199 er det en språklig gjennomgang av etymologien av ordet heks . Her fremgår det at Garborg har laget navnet Haugtussa av en forvansknin...
1
0 svar
Litteratur vif_support Siste svar

Hvilken bok leser du nå?

Siden de gamle trådene må søkes opp på google startes det en Hvilken bok leser du nå? versjon 2.0 Undertegnede er akkurat ferdig med Fra Oscarsborg til Hegra av Wilhelm Munter Rolfsen. Er så smått i g...
3
1 svar
TV-program Oslogg123 Publisert

Stjernekamp 2021

Prøver å starte en tråd, men ikke så veldig optimistisk etter å ha sett at det er totalt dødt her! Men hva synes dere om årets deltakere og første program?
1
0 svar
TV-program VivaLV Siste svar

Sommer i P2 2021

Tråden ingen leser og tråden som jeg aldri blir ferdig med (siden jeg aldri får hørt imellom alle programmene). Som nevnt tidligere. For meg er miksen mellom litt om privatlivet (skole, utdanning) og...
2
11 svar
Laster...