Tennis esc

Innlegg

Tennis

Skraevadottir

Paris Masters

Ja, turneringa i Paris er allerede i gang. Dette er årets siste Masters-turnering og den siste muligheten til å kvalifisere seg til sluttspillet. Alle de beste, bortsett fra skadeplagede Murray, er med. Nadal og Djokovic må nok finne seg i å være favoritter, selv om ingen av dem har denne turneringa blant sine beste.

Trekninga finner dere her.

1
104 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dimitrov er i gang mot Llodra fant jeg ut nå. Tapte første sett i tiebreak, men slo tilbake med et komfortabelt 6-3 andre sett.Ingen som ser kampen og kan komme med noen live-vurderinger?:)

1

Nadal og Djokovic må nok finne seg i å være favoritter

Liker trekningen til Nadal. Frykter Djokovic og Del Potro mest for Nadals del i denne, og begge to er på nedre halvdel. Om Nadal har fått hvilt godt disse to ukene så kan det vel gå mot finale igjen.

1
mersey1892 [sitat…] Liker trekningen til Nadal. Frykter Djokovic og Del Potro mest for Nadals del i denne, og begge to er på nedre halvdel. Om Nadal har fått hvilt godt disse to ukene så kan...

Meget bra Trekning for Rafa ja. Federer er jo også på motsatt side. Tror han sikrer seg nr 1 2013 tittelen denne uka. Litt avhengig av hvor raskt underlaget er (?) så kan Jano og Tsonga være potensielle miner, men jeg tipper han når finalen. Der venter Djoko som vinner i strake sett.

1

Og Dimitrov vinner også 3 settet 6-3 :) Viktig å skrape sammen poeng på slutten av sesongen slik at han virkelig kan angripe Topp 20 når man starter i Australia ved nyttårstider.

1
Garrincha58 Meget bra Trekning for Rafa ja. Federer er jo også på motsatt side. Tror han sikrer seg nr 1 2013 tittelen denne uka. Litt avhengig av hvor raskt underlaget er (?) så kan Jano og T...

Litt avhengig av hvor raskt underlaget er (?)

Mulig, mulig. Men da igjen har ikke speeden på underlaget virket å plage Rafa særlig mye i år. Jeg tror om overskuddet er der så vil han spille godt, og da er det bare en mann i verden som eventuelt kan stoppe ham. Finale mot Djoko blir også mitt tips.

1
mersey1892 [sitat…] Mulig, mulig. Men da igjen har ikke speeden på underlaget virket å plage Rafa særlig mye i år. Jeg tror om overskuddet er der så vil han spille godt, og da er det bare en...

Mulig, mulig. Men da igjen har ikke speeden på underlaget virket å plage Rafa særlig mye i år.

Etter at de også begynte med ørlite sandblanding i malingen også på de "raske" utendørs hardcourtbanene på slutten av 2000-tallet så synes jeg ikke Rafa har hatt problemer med disse. Fortsatt relativt høy fart, men mer ballsprett tror jeg har vært en fordel for spanjolen. Av en eller annen fysisk grunn(?) så spretter ballen laver når det spilles i tennishaller, og det tror jeg er en av grunnene til at Nadal pleier å "slite" på høsten og aldri har vunnet sluttspillet.

1

1-1 i sett mellom Tsonga og Nishikori. Ellers kan det nevnes at Gasquet hanglet seg videre i en tojt tresetter mot Verdasco. Franskmannen ligger an til å komme med til sluttspillet, men Tsonga kan passere ham. Da er sistnevnte imidlertid avhengig av å slå Nishikori. Også Raonic har en mulighet til å komme med, men han må i alle fall gå langt!

1

Nishikori greide å slå Tsonga til slutt med sifrene 1-6, 7-6, 7-6 og er dermed videre til neste runde. Tsonga slo dobbeltfeil på egen matchball og på Nishikoris matchball. Virket utvilsomt nervøs på slutten, kanskje på grunn av at han hadde en høy feilprosent i grunnslagene gjennom hele kampen. Da er det lett å få gummiarm på serve. Likevel syns jeg Nishikori var den klart beste spilleren i de to siste settene -- særlig i det siste.

Da kan vel Tsonga som best bli 1. reserve til ATP-sluttspillet. Raonic må, slik det ser ut for meg, gå til finalen om han skal ha noen som helst mulighet til å kvalifisere seg direkte, og da er han i tillegg avhengig av at Gasquet og Wawrinka ikke går sånn altfor langt.

1

Forferdelig sett av Nole, men han tar det i tiebreak mot 189 rankede Pierre-Hugues Herbet. Franskmannen hadde også to sett baller på stillingen 5:6.

1
Bojan-Krkic Forferdelig sett av Nole, men han tar det i tiebreak mot 189 rankede Pierre-Hugues Herbet. Franskmannen hadde også to sett baller på stillingen 5:6.

Ja, Djoko holdt virkelig på å dumme seg ut der, men han tar det på rutinen. Andre sett var noe bedre fra serberen, men dette var totalt sett ikke særlig imponerende. Tror allikevel ikke at det er noe fare med formen hans; det er jo business as usual med en litt skranglete førsterunde.

1

Denne turneringene bærer preg av at det er sent på året, mange er slitne. Mye overraskende resultater og selv de kampene som for forventet vinner kan se litt rare ut. Ferrer vant nettopp mot Rosol 6-0, 2-6, 6-3....

1
Skraevadottir Nishikori greide å slå Tsonga til slutt med sifrene 1-6, 7-6, 7-6 og er dermed videre til neste runde. Tsonga slo dobbeltfeil på egen matchball og på Nishikoris matchball. Virket u...

Nishikori greide å slå Tsonga til slutt med sifrene 1-6, 7-6, 7-6 og er dermed videre til neste runde. Tsonga slo dobbeltfeil på egen matchball og på Nishikoris matchball. Virket utvilsomt nervøs på slutten, kanskje på grunn av at han hadde en høy feilprosent i grunnslagene gjennom hele kampen. Da er det lett å få gummiarm på serve. Likevel syns jeg Nishikori var den klart beste spilleren i de to siste settene -- særlig i det siste

Tsonga var noe plaget av kneskaden sin mot slutten. Fysioterapeuten hans gråter neppe over at han misset sluttspillet...

1

Dimitrov som forventet videre mot Fognini. Og Federer bryter Anderson i første game nå. Alt går som det skal foreløpig :)

1

Federer videre med 6-4, 6-4 mot Anderson. Helt greit match! Til tider bra, men greide ikke å serve hjem kampen ved første anledning.

1

Federer er - ikke uventet - klar for sluttspillet. Kampen om de to siste plassene står mellom Wawrinka, Gasquet og Raonic. De to førstnevnte klare favoritter, Raonic må nå finalen om han skal ha en sjanse til å passere en av dem.

1

Isner redder seks breakballer i første sett, og tar det selvfølgelig i tiebreak. Djokovic er tydelig frustrert, ser ikke bra ut nå.

1

Meget bra kamp mellom Nadal og janowicz. Masse syke vinnere og bra serving. Nadal tar det i strake etter å ha spilt meget bra.

1

Pussig. I fjor tapte stort sett alle sluttspillkandidatene tidlig i Paris, flere ble beskyldt for ikke å prøve. I år er de åtte som skal spille sluttspillet de samme åtte som er i kvartfinalene. Vi er med andre ord garantert at to spillere vil spille finale i Paris og gå rett derfra til sluttspillet. De får vel en fridag i mellom.

1

Wawrinka - Djokovic mot vinneren av Del Potro - Federer. Litt av en halvdel dette! Blir vel ikke veldig overrasket om semifinalen står mellom Djokovic og Del Potro.

Nadal - Gasquet mot vinneren av Ferrer - Berdych. På papiret en enklere halvdel. Semifinale mellom Nadal og Ferrer. Uansett finnes det ingen unnskyldning for Nadal for eventuelt ikke å nå finalen i årets Paris.

Det eneste lille problemet er tiden mellom Paris og sluttspillet i London. Ikke veldig gunstig å spille en knalltøff finale her, for så å kaste seg rett inn i et tøft sluttspill. For Nadals del henger nok seier i London rimelig høyt, men det er nok ikke aktuelt for ham å senke nivået sitt i de neste kampene for å få bedre tid likevel.

Ikke lett å spå her på tampen av sesongen, mange slitne bein, armer og hoder der ute.

1
Davesky Meget bra kamp mellom Nadal og janowicz. Masse syke vinnere og bra serving. Nadal tar det i strake etter å ha spilt meget bra.

Ja, særlig førstesettet var fantastisk bra. Sterkt av Nadal å bryte Janowicz når polakken servet på et så høyt nivå. Hadde vel bl.a. et game som varte i 49 sekunder og hvor ballen gikk over nettet kun fire ganger (fire ess på rad). Nadal har en god trekning, men Gasquet spiller bra og er på hjemmebane. I semien bør han vel håpe på å møte Ferrer; selv om det er kortere tid siden Ferrer slo Nadal, har de siste oppgjørene omtrent vært walkover for Rafa. Møtene med Berdych har vært jevne.

1

Lignende innlegg

Laster...