Tennis esc

Innlegg

Tennis

Skraevadottir

2016 WTA Finals

Årets sluttspill for kvinnene arrangeres 23.-30. oktober (altså fra i morgen) i Singapore. Regjerende mester er Agnieszka Radwanska. Kvalifisert i år er Kerber, Radwanska, Halep, Pliskova, Muguruza, Keys og Cibulkova. Det er altså ikke avgjort hvem som får den siste plassen. For de som lurer på hvor Serena er: Hun er skada.

1
11 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Rød gruppe: Kerber, Halep, Keys, Cibulkova.

Hvit gruppe: Radwanska, Pliskova, Muguruza, XX.

Ganske jevne grupper sånn nivåmessig. Favoritter til å gå videre er etter min mening Kerber, Halep, Radwanska og Pliskova, men det er vanskelig å spå dametennis...

1

Kuznetsova tok den siste plassen, etter å ha vunnet i Moskva.

Første match i gruppespillet er allerede over, knapt før Kuznetsova har landa i knøttelandet. Denne ble utkjempa av Halep og Keys, og det var førstnevnte som vant, med 2-0 i sett.

1

Semifinalene:

Kerber-Radwanska

Kuznetsova-Cibulkova

Kerber var suveren i den ene gruppa, og vant alle kampene. Cibulkova videre der, tross to tap og bare en seier. Kuznetsova vant noe overraskende den andre gruppa, og møter Cibulkova. Radwanska ble gruppetoer og skal opp mot Kerber.

1

Kerber knuste Radwanska. Møter utrolig nok Cibulkova (som var den syvende som kvalifiserte seg og som hangla seg videre fra gruppespillet tross to tap) i finalen; slovakerinnen slo Kuznetsova i en tresetter.

1

Og sannelig så vant slovakerinnen! 6-3 6-4. Så ikke den komme, selvom Dominika alltid har hatt en sterk vinnervilje.

1

Lignende innlegg

Vintersport timy3 Publisert

Maren Lundby

Maren Lundby er for tjukk, eller rettere sakt for kraftig. Før ut i verden måtte en skihopper være kraftig og spenstig for å kunne hoppe langt, men etter at denne V-stilen ble til, så er det ikke kraf...
1
0 svar
Laster...