Nye VGD er lansert! Mer informasjon

2016 ATP World Tour Finals

Da er det klart for årets siste turnering (dersom man ser bort fra DC-finalen). Som i årene tidligere spilles sluttspillet i London i O2 Arena. Turneringen kan sees på Tennis TV og TV2 Sumo/C More.

Spilleplanen for søndag og mandag er allerede satt opp. Kamper hver dag kl 15 og 21 norsk tid i singles, og kl 13 og 19 norsk tid i doubles.

Gruppe McEnroe: Murray, Wawrinka, Nishikori, og Cilic Gruppe Lendl: Djokovic, Raonic, Monfils, og Thiem

Poengskala: 200 poeng per seier i gruppespillet 400 poeng for seier i semifinalen 500 poeng for seier i finalen

Første året siden 2013 nr 1 ved årsslutt ikke er avgjort før WTF om jeg ikke tar helt feil. Murray leder med 405 poeng på Djokovic, så hvis Djokovic vinner alle 5 kampene sine, avslutter han som nr 1 uansett hva Murray gjør. Murray har aldri engang kommet seg til finalen i denne turneringen (semifinale tre ganger som beste resultat), så blir en spennende avslutning på sesongen. Tipper at Murray vinner turneringen på hjemmebane :)

Med andre ord bare å glede seg til masse bra tennis hver eneste dag i november-mørket ;)

4
67 svar

67 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Skraevadottir

Det begynner å stinke Djokovic av dette her!

2

Kundera

Ja, Novak virker endelig å ha funnet tilbake til seg selv etter fem måneder med spill under pari.

Murray har etter min mening vært årets beste spiller i år og fortjener å være verdensener, men er redd han faller ned til annenplass i kveld. Skotten må jo kjenne Raonicmatchen i beina, mens Djokovic knapt nok ble svett i sin semi.

I dag blir det nok viktigere enn noengang for Andy å ta førstesettet mot Novak. Kan vanskelig se for meg at han orker å vende nok en jevn match.

1

Skraevadottir

Ja, Raonic-kampen var brutal, og så spilte han jo omtrent like lenge mot Nishikori litt tidligere i uka også. Djokovic har surfa gjennom, og har nok mer krutt i beina.

1

Skraevadottir

Selve finalen ble et lite antiklimaks. Novak var rett og slett altfor dårlig i kveld. Murray spilte bra og vant helt fortjent. Da syns jeg også at nr. 1-tittelen er på sin plass. Spennende å se hvordan styrkeforholdet blir i Aussie Open.

Ellers tror også jeg at Raonic blir den tøffeste utfordreren til disse to neste sesong. Han begynner virkelig å bli fryktinngytende god!

1

mjordan23

Skuffende prestasjon av Novak, som taper fortjent. Sjelden man ser såpass labert returspillet fra han, å stå å slå uten å gjøre noe med ballen fungerer sjelden mot Murray.

Med tanke på hvordan de siste månedene har vært for Djokovic, håper jeg at han vurderer endringer/tilskudd i trenerteamet for å komme opp på toppnivå igjen.

1

LittleSteven

Herlig og fortjent seier til Murray. Avslutter året som nr 1, og vinner sin første ATP Finals-tittel. Det betyr Murray bare mangler Australian Open, Roland Garros, Indian Wells, og Monte Carlo for å ha vunnet alt :) Skal han endelig klare å vinne i Australia? Vi får se i januar.

Uansett gratulerer til Andy Murray! Vi har en ny tennis-konge ;)

1

Kundera

Uansett gratulerer til Andy Murray! Vi har en ny tennis-konge ;)

Vel, vel, det vil neste sesong evt vise. I øyeblikket er Andy verdens beste tennisspiller, og det blir spennende å se om han har psyken til å beholde enerplassen.

Litt skuffende finale - selv om Andy spiller bra, er Novak atter igjen langt unna sitt bestenivå. Blir også spennende å se om serberen kommer tilbake på toppen, eller om det etter hvert vil handle mest om next gen.

1

mjordan23

next gen

Er vel Raonic som evt. er den mannen på kort sikt vil jeg tro. Han er ikke så langt unna å vinne en GS nå.

1

Magnific

Så bryter Djokovic på sin første breakball, skal det snu da ?

1

Lignende temaer

Bilde

Vintersport

Vintersport

Bilde

Sykkel

Sykkel

Bilde

Amerikanske Idretter

Amerikanske Idretter

Bilde

Boksing, Kampsport og MMA

Boksing, Kampsport og MMA

Bilde

Hobby

Hobby

Laster...