Med fire barn hjemme er det vel mulig Federer føler for å fortsette en stund. Må jo dessuten tjene penger så han er i stand til å forsørge dem.

2

Har vært en meget god Rafael Nadal så langt i 2017. Nå får han bryne seg på meget tøff motstand og vi får en indikasjon på hvor han ligger mot Milos Raonic.

Sendes på Eurosport Norge.

1

Federer sa at han hadde tenkt å holde på en stund til. Så unngår han skader ser man nok han i 2018 også.

1

Skikkelig thriller mellom Murray og Djoko i finalen i Qatar. Djokovic serva for kampen og hadde vel matchballer i andre, men Murray kom tilbake og tok settet. 3-3 i avgjørende nå.

1

Djokovic vant! 6-4 i tredje sett, etter andreserve på stillingen 0-30 i siste game. Djokovic må forresten være den dårligste smasheren av toppspillerne. I dagens kamp var det fire av fire smasher som ble misbrukt.

1
Tullin_Thams Djokovic vant! 6-4 i tredje sett, etter andreserve på stillingen 0-30 i siste game. Djokovic må forresten være den dårligste smasheren av toppspillerne. I dagens kamp var det fire...

Tja, han bommer kanskje oftere på smasher enn andre. Har ikke tenkt så mye på det, men Nadal er faktisk en av de beste smasherne.

Bra kamp, dette her. Ikke noe som tyder på at det blir mindre intenst mellom disse to i år. Føler at Djoko fortsatt er best når han har dagen.

1
Tullin_Thams Djokovic vant! 6-4 i tredje sett, etter andreserve på stillingen 0-30 i siste game. Djokovic må forresten være den dårligste smasheren av toppspillerne. I dagens kamp var det fire...

Djokovic må forresten være den dårligste smasheren av toppspillerne. I dagens kamp var det fire av fire smasher som ble misbrukt.

Pussig uttalelse - jeg har aldri sett Djokovic sette inn så mange smasher som i dag, rundt 10. Dog misset han på en eller to, men det ville de fleste gjort, med tanke på hvor god Murray er til å lobbe.

For øvrig fantasisk kvalitet på spillet i finalen - har vanskelig for å to at verken Nadal eller Federer har dette nivået inne.

1

Dimitrov slo Nishikori i finalen i Brisbane. Tre sett. For øvrig den tredje kampen på rad hvor han slo en topp 10-spiller. Først Thiem, så Raonic, og så altså Nishi. Imponerende!

1

Imponerende av Dimitrov. Synes han så veldig sterk ut i finalen, mot en veldig pigg Nishikori. Vi får se om han klarer å holde dette nivået over en viss tid.

1
Kundera [sitat…] Pussig uttalelse - jeg har aldri sett Djokovic sette inn så mange smasher som i dag, rundt 10. Dog misset han på en eller to, men det ville de fleste gjort, med tanke på h...

Pussig uttalelse - jeg har aldri sett Djokovic sette inn så mange smasher som i dag, rundt 10. Dog misset han på en eller to, men det ville de fleste gjort, med tanke på hvor god Murray er til å lobbe.

Ok, jeg så bare deler av kampen. Det kom opp en statistikk der det sto at Djokovic hadde misset fire smasher. Men mulig jeg så helt feil. Fint for Nole, i så fall. :-)

1

Fognini dummer seg ut nok en gang. Krangla masse med dommeren i kampen mot Kohli i Sydney. Dommeren hadde rett hver gang, i alt han sa, men italieneren ville ikke høre.

Noen lærer aldri!

2

Da har jeg ordnet meg billetter til de 4 første dagene av Wimbledon på Centre Court :D Herregud hvor jeg gleder meg! Om noen andre tar turen til SW19 den første uken, hadde det vært hyggelig å møttes :)

1

Ordnet det gjennom den offisielle turoperatøren til Wimbledon som heter Keith Prowes. Sto på venteliste for det såkalte Baseline Programme som gjelder for utenlandsbesøkende. Betalte ca 18.000 kr totalt for de fire dagene, men det inkluderer 5 hotellovernattinger. Svindyrt ja, men 4 dager på Centre Court blir jo bare helt magisk ;) Å se Federer (og de tre andre + Serena) på Centre Court er på "Bucket Listen" min, så måtte bare slå til før det er for sent :P

2

Seier til Sock i Auckland, mens Gilles Müller gledelig nok tok sin første ATP-tittel, i det som var hans sjette finale. Moro for 33-åringen. Kan han være den eldste førstegangsvinneren av en tittel? Husker at Victor Estrella Burgos også var godt over de tredve, men jeg tror ikke at han var så gammel som Müller.

1

Stan Wawrinka trekker seg fra Rotterdam-turneringen neste uke på grunn av kneskade. Får håpe det ikke er noe alvorlig.

1

Wowow, for en stemning det er i Sofia når hjemmehelten Dimitrov sliter seg til 2-1 seier over Janowicz!

1
LittleSteven Stan Wawrinka trekker seg fra Rotterdam-turneringen neste uke på grunn av kneskade. Får håpe det ikke er noe alvorlig.

Stan Wawrinka trekker seg fra Rotterdam-turneringen neste uke på grunn av kneskade.

Bollocks! Da må jeg slukøret konstatere at det største trekkplasteret i turneringen uteblir, men det er heldigvis plenty av andre godbit-kamper i emning i Rotterdam. Jeg (vi) har billetter til kampene tor/fre/lø/søn, så dette blir stort.

2
Laster...